Već sam spomenula kako sam od MUA uzela tri palete. O Undressed i Glamour nights sam već pisala, a treća paleta je Going for gold.

 

Pakiranje

Pakiranje je jednako ostalim paletama. Poklopac je proziran, pa se odmah mogu vidjeti boje, inače su palete istih dimenzija i jednakog pakiranja, samo se na poleđini nalazi naziv palete. Tako da ovaj proziran poklopac ispada praktičan ako imate više njihovih paleta.
Paleta je plastična i bez ogladala. Moram priznati da je to zapravo dosta kompaktno pakiranje. Ne djeluje lako lomljivo iako na prvu pakiranje izgleda jeftino. Uz paletu također dobivate spužvasti aplikator.
Ova paleta se sastoji od deset sjenila koja ukupno sadrže 9,6 grama.


Sjenila

Paleta ima 10 sjenila kockastog oblika od kojih svako teži 0,96 grama.
Ova palete se zove Going for gold zbog zlatnih sjenila, ali od ukupno deset sjenila imate i četiri srebrne nijanse što je malo manje od pola.


Tekstura ovih sjenila je nešto kvalitetnije od ostalih MUA sjenila koja sam probala. puno manje se sipaju prilikom nanošenje i sjenila su nježne strukture, gotovo kemasta pod prstima, a nisu toliko praškasta. Imaju samo dva polumat sjenila, a većina ih ima sjajne čestice, što je i za očekivati, jer kako zlato ili srebro može biti mat :D
Boje su označene brojevima od 1 do 10.

 

 

 Swatchevi 

Sjenila su nanesena na čistu ruku bez baze ili podloge. 

 


Gornji red: 

Donji red: 

 

Cijena i dostupnost

 

Sjenila nisu dostupna u Hrvatskoj. Mogu se naručiti on line preko njihove službene stranice.
Cijena je 4 funte. Poštarina na njihovoj stranici je 4,95 funti bez obzira na težinu paketa, pa se isplati naručiti više komada.
Često imaju akcije pa vas sjenila mogu izači puno jeftinije.
Dugo očekivana akcija je 50% popusta i besplatna poštarina koja će biti aktualna kada skupe 50 000 likeova na Facebook stranici.

Ukratko

Ova paleta je za one koji vole zlatne i srebrne nijanse i lookove. Nema mogućnosti za kreiranje drugačijih lookova, ali zato ima nekoliko super zlatnih i srebrnih nijansi :) 
Na poleđini palete se nalazi "Mini Master-Class",  tj kratki tutorial za jedan zlatni look.  
Paleta je idealna za večernji ili svečaniji make up. 
 
  Kako vam se sviđa?