Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Malu Wilz kamuflaž krema

jarcap 4f92d9450c6f4

Dekorativna kozmetika Malu Wilz i ja se obožavamo, jer za sada još nisam fulala sa njima. Od preparativne sam isprobala samo jedan gel za lice (srećom u tester varijanti) i nismo se voljeli. Zato mi je dekorativa suđena! Ova recenzija je samo jedna u nizu hvalospjeva koji ću dati ovom brendu.

jarcap 4f92d9450c6f4-horz

Do kamuflaž stika (klik na recenziju) sa izbjegavala kamuflaže. Razlog? Gusti su, teški i nisu za okoloočno područje. Jednostavno sam se bojala isušivanja. Ovaj me razumjerio i jednostavno oborio sa nogu.

P1210880

Krenimo od ambalaže. Kamuflaži dolaze u maloj plastičnoj teglici (crni poklopac, bijela teglica). Vrlo jednostavno, profesionalno ali ništa specijalno. Količina je 6 g. Ukoliko ćete ga koristiti samo kao korektor, onda nepotrošnih 6 g. ako ćete ga miješati sa podlogom, onda ima izgleda da ga jenom i potrošite. Ovo nas dovodi do funkcije.

P1210912

Kamuflaž kremu možete koristiti na nekoliko načina. Moj omiljeni je sa njom prekrivam hiperpigmentaciju oko očiju. U video o konturoranju, koji ću valjda konačno obradit do kraja u bližoj budućnosti, vidjet ćete kako efikasno prekriva mane. S time da ne prekriva 100%, ali za savršeno prekrivanje samo stavim na tamnije okoloočno područje Kikov ljubičasti korektor. Na svjetlijem je dovoljan sam. Za nanošenje preporučam flafasti kist, jer koliko god da vam se čini da malo pokupi, pokupi dovoljno. Pravilo „manje je više“ obavezno koristite! Rađe ponovite postupak 2,3 puta nego da odjednom pretjerate. U mom slučaju flafasti kist je Sigma E40. Zašto ga volim kao korektor koristit? Za početak, nije masan! I za razliku od drugih korektora koji u sebi ipak imaju malo masnoće i moram ih obavezno dodatno fiksirat, kod ovog to nije nužno. Naravno, nije potpuno suh, već ima toliko masnoće u sebi da se lagano razmazuje. Drugo- treba ga zaista malo, zbog čeka ostavlja dojam prirodnosti!

P1210915

Ono za što još koristim ovaj kamuflaž je sljedeće- poguščuje podlogu pa od laganog prekrivanja dobivate srednje ili teško. A u nijansi 1 je pogodan za posvjetljivanje a u nijansi 8 za potamljivanje podloge. Za grebanje podloge van preporučam da odmah kupite špatulu. I kupije ju odmah. Kod nas iste te špatule možete kupiti u Mulleru ali po 9 kn, dok je u DALJEPOTI.hr 5,60. Znam, kupovala sam na oba mjesta (lako se gube pa treba imat rezervuJ).

P1210891

Krema je trenutno dostupna u 3 nijanse – 1,4 i 8. Cijena je  108,75 kn. dostupna je u web shopu DALJEPOTI.hr – klik za video o kauflaž kremi. Klik za kremu!

Ovo je apsolutno moje otkriće godine, nešto što svaki dan koristim, obožavam i svakom bi preporučila – jer sve sakriva!

*PR uzorak

0
Plava i crvena manikura
YSL Le Teint Touche Eclat - Beige Rose 30 (BR30)
 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location