Veličina fonta: +

  Malu Wilz camouflage stick

  Prije nego krenem u recenziju mora sa vama podijeliti cijelu priču o brendu MW i mojem upoznavanju sa njime.

  Dakle, na prvom sastanku sa M. prije nekoliko mjeseci spomenuo mi je taj brend.  I u svaki sljedeći nas sastanak bi se MW nekako uvukao. Doslovno sam mislila da je njemu MW spas za sve, jer na svaki moj problem on bi rekao: u asortimanu Malu Wilz ćemo nešto naći! Nekako, što sam više ulazila u priču oko web shopa, počela sam se i ja sve više zanimati za Malu Wilz. Malo istraživati. Po netu je bilo gotovo nemoguće jer se radi o profesionalnom brendu koji nije zastupljen u drogerijama i teško sam nailazila na recenzije o bilo čemu. No, s vremenom sam dobila skriptu o njima, i počela se polako zaljubljivati. Zatim mi je M. dao prijedlog da malo prošvrljam po makeupu i odaberem što mislim da bi bilo ok. Među prvim stvarima su mi za oko zapali ovi camuflage stickovi. Naručeni su na moju dušu i definitivno se isplatilo riskirati. Iako je postojala mogućnost da budu totalno suhi (znate kako takve stvari u olovkama mogu biti) oni su ispali fantastični! I drago mi je da sam odmah naručila 3 od 4. Nakon 3 tjedna korištenja, evo moje recenzije.

  CAM 0341

  Za ove stikove sam se nadala da će činiti sve što obećaju i šokirala se kada sam shvatila da gotovo sve i čine. Camuflage stickovi su vodootporni što ih čini savršen za ljeto. Odlično prekrivaju, ali ne potpuno. U biti, da budem konkretnija, mogu prekriti čudo ukoliko ih uzmete i sa njim doslovno pobojite lice. No, isto tako kada ih izblendate više ne prekriju toliko puno. Trebate radi, ukoliko se radi o nečem težem za prekrivanje, 2-3 preći i blendati da bi dobili savršen rezultat.

  Ovi stikovi klize. Dovoljnu su kremasti da sa njima možete prekrivati, blendati ih ali kada se učvrste ne miču se tako lagano. Ono što im je apsolutno najveći plus ikada je što su strašno lagani! Obzirom da meni prvenstveno trebaju zbog kapka savršeni su ta nježnu kožu. Ne isušuju i izgledaju prirodno.

  Na donjoj slici ćete vidjeti da gornju sliu na kojoj sam "gola" i donju na kojoj je hiperpigmentacija gotovo prekrivena.

  CAM 0365-vert

  No sada mane, koje naravno da imaju. Ne prekrivaju potpuno tako da vrlo često dodam još korektora. No savršena su podloga korektoru, pa njega trebam u tragovima. Doslovno, samo za popravit ten. Druga mana su nijanse! Samo 4!!!!!!! I to dvije koje služe za temeljno prekrivanje (roza #11 za hiperpigmentaciju i mrlje i #12 zelena za crvenilo). Druge dvije su samo (nad)korektori. Jedna svijetla (#02) i tamna (#08). Također, niti brojevi nemaju apsolutno nikakvog smisla. Ti je česti slučaj ne samo kod ovog brenda već i kod BeYu. Niti brojevi imaju niz niti nijanse imaju red. 

  page02

  Olovke se lako šilje  vrh ne puca! Blendam ih sa beauty blenderom ili vlažnom bockalicom ili prstima. Zbog toga što nisu pretjerano masne ostaju na kapcima sa bazom cijeli dan i nemam više brige oko nakupljanja.

  Ove olovke bi bile savršene za konturiranje da ih im u više nijansi. Ovako nijanse pašu samo jako svijetlim djevojkama. 

  page08

  Moja ocjena za ovaj proizvod je čista 5ica! Obožavam ga! Nadam se još barem 10 nijansi jer ih sve želim pokupovati!

  page08prava

  Cijena svakog stika je 67,80 kn i može se kupiti na DaLjepoti.hr.

  Preporučam vam ovja stick od srca!

  Love,

  Maybe

  Cool naljepnice
  Pantene Instant Protection & Shine Spray