Veličina fonta: +

  Lush Catastrophe Cosmetic - svježa maska za lice

   

  Već jako dugo imam želju isprobati neku od Lush maski za lice. Uoči blagdana krenula sam po Mask of Magnaminty jer sam čitala pozitivne dojmove o toj masci, no međutim kad sam stigla u Lush trgovinu, kroz razgovor s jednom od djelatnica promijenila sam mišljenje i odlučila se za Catastrophe Cosmetic masku koja je više odgovarala mojim trenutnim potrebama za njegu lica.

   

   

   

  Catastrophe Cosmetic maska, kao i sve Lush maske dolazi u plastičnoj, crnoj posudici, a istim težina varira, kao i cijena. Ukoliko skupite 5 Lush posudica ili tuba, iste možete vratiti u Lush i dobiti će te na poklon novu masku. Catastrophe Cosmetic je svježa maska, koju je potrebno držati u frižideru kroz cijelo vrijeme roka trajanja, koji je ujedno jako kratak (oko mjesec dana). Maska sadrži 75 grama, a cijena iznosi 59 kn.

   

   

   

  Maska je ugodnog, svježeg mirisa obogaćena kamilicom i borovnicom koje smiruju kožu i ublažavaju crvenilo, potrebno ju je nanijeti na suho i čisto lice te ostaviti 5 do 10 minuta da se osuši, kada se počinje trusiti s lica. Ispere se s vodom, kružnim pokretima. Može se koristiti 2-3 puta tjedno.

  Ja sam ju znala držati i dulje od 10 minuta i nisam imala nikakvih problema u vidu crvenila, prištića ili zatezanje kože. Dapače, maska je jako dobra, ostavlja kožu glatkom na dodir, smanjila mi je crvenilo oko sitnih prištića koje mi se znaju ponekad pojaviti, pore su vidljivo sužene i primijetila sam da mi je djelomično izvukla i mitesere s nosa. Nakon korištenja koža izgleda svježe, čisto, zdravo i matirano, bez osjećaja zatezanja.

   

   

   

  Maska me je zaista oduševila, jedinu zamjerku nalazim u tome što sam ju u mom slučaju bila "prisiljena" potrošiti u roku od 3 tjedna, zbog roka trajanja, ali to je i za očekivati s obzirom da su u pitanju svježi sastojci.

  Da li ste isprobali neku od Lush maski za lice? Dojmovi?

  Maja xx

  0
  SHISEIDO KOZMETIKA
  Nuxe Nirvanesque® - krema za normalnu kožu lica
   

  Komentari (0)

  There are no comments posted here yet

  Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
  Attachment (0 / 3)
  Share Your Location