Veličina fonta: +

  Ljetni plan vrti se oko dobre štikle!

  Ljeto za mene znači dobra štikla i sve se ostalo vrti oko toga. Treba biti udobna i ići uz mnoge komade koje već imam doma, pa sam složila mali ljetni vodič u kojemu ću vam pokazati kako ću, što i gdje nositi. Moj model je Replay iz nove kolekcije. Složila sam kombinacije koje se mogu nositi tijekom dana po gradu, navečer van, a planiram ih nositi i na more, naravno! Štikle su totalno otvorene, kožne, na visoku tanku petu i imaju puno remenčića koji fino drže nogu. Fotkala sam i lakove koje ću nositi ovo ljeto, hrpu njih, obožavam crvene i roze nijanseJ .

  obradjenareplay1

  Rozo - narančasta kombinacija za kavu u gradu:) Cipele: Replay, torbica Zara, ogrlica Bla

  obradjenareplay2obradjenareplay3

  lakovi koje ću nositi ovo ljeto - crveni, rozi, fuksija i neki puderasto rumeni. kad malo potamnim savršeno...:)

   

  obradjenereplay14

  Moja omiljena kožna satchel torbica iz Zare, narukvice akademskog kipara Ivana Midžića (metali uronjeni u pleksi) - to mi je kombinacija za posel

  obradjenereplay22

  Točkice! Šal ne sjećam se od kud, narukvica Fantaisie Bijoux, naušnice Arts Bijoux - za neki izlazak, uz traperice i običan T-shirt

  obradjenereplay45
  Ovo je za kavu s frendicom koja mi je regularna, subota ujutro, ne na špici, već u kvartovskom bircu. Moram se nakititi biserima i nakitom koji je neko vrijeme radila jedna moja frendica Ivana, dok je bila trudna. Napravila je ove lude ogrlice. Kad je rodila, prestala je radit nakit, nije imala više vremena:))). I, naravno navy panama šešir iz H&M-a. 

  obradjenereplay46
  Za moreeee - prastara platnena torba koju svako ljeto izvlačim iz ormara, lagana, velika, kupljena u Miss Selfridge, plus prstenje iz Superkonzuma s blagajne:) Hello Kitty, stoje negdje pored kaoguma:D i narukvica Aldo s tirkiznim okecima.

   

  Kak vam se sviđaju moje kombinacije?

  Kaj vi nosite ovih dana?

  Puno pusa, Smiley:)

  New In #5
  Flormar lakovi