Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Lingmei Eyeliner

P1210569

Nedavno sam dobila na recenziju najslađi eyeliner/olovku ikada! Svi koji me pratite na fejsu ste odmah bili upoznati sa njime. A danas, nakon nekoliko dana isprobavanja donosim vam recenziju.

P1210573

P1210585

Jednostavno moram početi od dizajna. Mala preslatka curica sa šeširem koji skriva eyeliner i olovku za oči. Eyeliner je u obliku flomastra, no nije pretvrd. Uglavnom je problem kod flomastera tvrdoća zbog čega preskače  po kapku, sa ovim nije bilo tog problema. Oduševio me posebno je jako precizan i lako je sa njim baratati. Tuš je polurijedak i u prvom nanosu će ostati praznine, koje morate popuniti sa drugim nanosom. Vjerujem da vidite razliku između slova „S“ i crte. Slovo „S“ je ispisano jednom nanosom, crta je poduplana. Druga crta e briše prvu crtu. Nakon što se tuš osuši ne mrda sa kapka do skidanja šminke.

P1210587

P1210579

Olovka za oči je polumekana, polusuha i polumasna. Kao što na slici vidite, nakon što ga nanesete nije ga lagano ravnomjerno razmazat na većem prostoru. S druge strane u liniju se odlično razmazuje, što sam isprobala ispod donjih trepavica. Olovka se jako lijepo i u jednom potezu nanosi na waterline i vrlo je postojana.

P1210595

Ovaj eyeliner se može kupiti u kkcenterhk po cijeni od  6,39$. Možete naći ambalažu u 6 različitih oblika no svi eyelineri/olovke su samo crne boje. Odlučite li se na kupovinu svakako iskoristite kod:maybesnewstart za 10% popusta

P1210617

Što mislim o ovom eyelineru/olovci? Prvo, presladak je. Zaljubit ćete se u ambalažu na prvi pogled. Drugo praktičan je za putovanja jer ćete u jednom dobiti i tuš i olovku. Cijena- realno, nije pretjerana, posebno ako patite na ambalažu. Meni je svakako drago što sam od nekoliko ponuđenih stvari odabrala baš ovu jer me uopće nije razočarala!

*PR uzorak

Love,

Maybe

 

0
Palmer's Cocoa Butter - Maslac za tijelo
Rouge Bunny Rouge vs. Lancome vs. Malu Wilz / uspo...
 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Jooj vidila sam ih na ebayu i baš sam ih htjela kupit zbog pakiranja. Eto sad znam da su i dobri za korištenje. Preslatka su pakiranja!

 
This comment was minimized by the moderator on the site

da, da teško im je odoljeti! predivna pakiranja! nćeš požaliti ulovom

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...