Veličina fonta: +

  Lancome Genifique – aktivator mladosti

  CAM 0230

  Kada sam „radila“ intervju sa Ivanom Lisak, glavnom Lancome regionalnom vizažisticom, prvi put sam se susrela sa Lancome Genifiquem. Ivana toliko iskreno vjeruje u njega da sam i ja počela vjerovat prije nego sam ga isprobala. Jedva sam čekala doći doma i staviti ga na licu po prvi puta.

  Nestrpljivo sam čekala prve rezultate. Ne mogu reći da su stigli nakon tjedan dana, ali nakon 2 tjedna sam počela primjećivat veću elastičnost kože. Obzirom da sam zadnjih godinu dana počela više pažnje pridodavat koži, ovaj serum je došao kao naručen. Kada je Ivana rekla, moja koža sada izgleda bolje nego prije 2 godine kada sam ga počela koristiti, govorila je potpunu istinu. Jer ovaj serum je zaista aktivator mladosti.

  P1190743

  Koristim ga uglavnom samo navečer, umjesto kreme za lice (gotovo potpuno sam izbacila noćnu kremu za lice jer mi zatvara pore) i umasiravam ga nekoliko minuta u lice. ne stavljam ga svako jutro, iako se preporučuje, ovisi koliko vremena imam za spremanje.

  Serum je mliječno bijele boje, laganog voćnog mirisa. Ambalaža je staklena, ali nije preteška,kao što je to često slučaj sa staklenim ambalažama. Čep je također i kapaljka pomoću čije pumpice se dozira serum. Dovoljna je jedna kapljica, osim kod ekstremno suhih koža kada trebaju i po dvije. Volim ga koristiti kod ekstremno suhih koža prije  šminkanja jer se podloga puno lakše nanosi.

  P1190750

  Serum se može kupiti u Mulleru i drogerijama koje prodaju Lancome. Cijena je 620 kn. Količina 30 ml.

  Da znam, skup je, ali da vrijedi zaista vrijedi. A količina je dovoljna za nekoliko mjeseci!

  P.S. navodno postoji ista stvar od L'Oreala, ali ne mogu to potvrditi.

  Koliko ste spremni dati za njegu kože?

  *PR Uzorak

  Love,

  Maybe

  Malo romantike...
  Opaka frajerica