Veličina fonta: +

  L'ERBOLARIO: Unguento Superabbronzante

  Posted by  in Recenzije

   

  3cbdddeb3fc01cb50da9e5190c69f9c7_content_large

  Napomena: slika je preuzeta sa interneta

  Kada dođe ljeto svi želimo postići preplanulu put, bez obzira na stalna upozorenja koliko je prekomjerno izlaganje suncu štetno. Pogled na preplanule tete u novinama i na televiziji, svake godine ponovo u nama izaziva želju da i naše tijelo ima takvu boju. Osim toga, čini nam se da smo preplanulog tena ljepše, lješe nam stoji otvorena ljetna odjeća, manje se primjećuje celulit itd.

  Ali, oprez! Ne izlažite se naglo suncu bez nanošenja kreme sa visokim zaštitnim faktorom, jer koža sve pamti i jednog dana nam to vrati!

  Kako sam rođena i živim na moru, svake godine se počnem rano kupati, prvo u vremenu iza 17 sati, kada su sunčeve zrake manjeg inteziteta. Isto tako, ne očekujem da ću pocrniti u deset dana, znam da sezona kupanja za mene završava u listopadu, pa se polako izlažem suncu.

  L`Erbolario proizvodi su mi jako dragi, volim njihove mirišljave kreme za tijelo i toaletne vodice. Prije pet godina, na preporuku poznanice koja je farmaceut, počela sam koristiti L`Erbolario Unguento Superabbronzante (poznatu marmeladu za ubrzano tamnjenje). Pokazala se savršena i od tada je koristim svako ljeto.

  Ove godine, na tržištu se pojavilo dosta proizvoda sa istim učinkom, a puno niže cijene. Nisam probala nijedan od tih proizvoda i ne namjeravam! Ostajem vjerna L`Erbolariu!

  Moj primjerak marmelade je još od prošlog ljeta, kartonsko pakiranje sam davno bacila, pa sam vam stoga postavila sliku sa interneta da proizvod možete vidjeti u originalnom pakiranju.

  Marmelada dolazi u tvrdoj, plastičnoj posudi u karakterisričnim žuto-smeđim bojama. Plastika je tvrda i jako kvalitetna, tako da se neće oštetiti pri korištenju na plaži i u doticaju sa kamenčićima.

  IMG_20140707_193938

  Sama marmelada je narandžaste boje, rekla bih gelaste strukture tako da se nakon nanošenja na kožu lako razmazuje i postaje nevidljiva. Koža nakon nanošenja postaje meka i pomalo sjajna. Ako marmelada dođe u dodir sa ručnikom, ne brinite, lako se odstranjuje u pranju.

  IMG_20140707_194046

  SASTAV:

  IMG_20140707_193954

  L`Erbolario marmelada sadrži ekstrakt orahove ljuske, aloa vere i ulje mrkve. Kada otvorite kutiju sa marmeladom, osjetit ćete jedan divan miris koji me podsjeća na djetinjstvo, kada me je mama mazala Coppertone mlijekom za sunčanje! Ova marmelada, zbog sastojaka koje sadrži, odlično nahrani kožu.

  L`Erbolario Unguento Superabbronzante dolazi u pakiranju od 200ml po cijeni od 190kn.

  Može se kupiti u svim ljekarnama koje drže L`Erbolario proizvode.

  MOJE MIŠLJENJE

  Podatak koliko dugo koristim L`Erbolario marmeladu, mislim da najbolje govori što mislim o toma proizvodu! Važno je napomenuti da marmelada ne sadrži nikakvu zaštitu od sunca tj. to je krema bez bez zaštitnog faktora! Dakle, ja u početku izlaganja suncu koristim neku kremu sa zaštitnim faktorom, pa tek kasnije, kada već dobijem laganu boju tijela, počnem sa korištenjem marmelade. Nanesem je nakon svakog izlaska iz mora iako na pakiranju piše da je vodootporna.

  Ja inače nemam bijelu put i dosta lako pocrnim, tako da sa ovim proizvodom zaista dobijem lijepu boju. Osobe sa bijelom puti ne znam koliki bi intezitet boje posltigli koristeći marmeladu.

  Evo jedne slike od prošlog ljeta gdje se vidi moja „preplanula“ put!

  Clipboard01 a

  JESTE LI VI IKADA KORISTILI OVU MARMELADU ILI NEKI SLIČAN PROIZVOD ZA BRZO TAMNJENJE? KAKVI SU VAŠI DOJMOVI I ŠTO MISLITE O OVAKVOJ VRSTI PROIZVODA?


   

  SISLEY PARIS KOZMETIKA
  KOLIKO SMO ISKOMLPEKSIRANE SVOJIM IZGLEDOM?