Veličina fonta: +

  Kozmo piling krema za lice

  Prošli mjesec je u Kozmu bila akcija sa popustom od 30% prilikom kupnje bilo koja tri proizvoda iz Kozmo linije. S obzirom da već neko vrijeme želim isprobati neki od Kozmo proizvoda, odluka je pala na piling. Znam da vas zanima, preostala dva proizvoda su za muža, radi se o čarapama, pa mislim da ih nema smisla recenzirati. :)

   

   

  Piling krema dolazi u tuba pakiranju, količine 75 ml, a regularna cijena je oko 24 kn i može ga se kupiti u Kozmo i Konzum prodavaonicama, a proizvodi ga Olival i to je kao što možete pročitati na pakiranju, hrvatski proizvod. 

   

  Ne sadrži parabene, umjetna bojila, silikone i sintetičke arome. Iako je piling od marelice i zelene gline, meni miriše herbalno - na lavandin, koji iako je na posljednjem mjestu sastojaka, mirisom je najintenzivniji. S obzirom da se radi o pilingu, sadrži sitna zrca koja su jako ugodna na koži prilikom korištenja, te ne iritiraju i ne zatežu kožu, nakon korištenja. 

   

   

  Koristila sam ga do sada tri puta i mislim da je s nama priča završena. Naime, piling sadrži u sebi dosta ulja i nakon korištenja moje lice nakon primjene ostaje pomalo masnjikavo, što je dapače nije loše, pogotovo osobama sa suhom kožom, ali nije lijepo kad se ujutro probudim sa sitnim prištićima na licu. I tako nakon svake upotrebe. Davala sam mu šansu misleći da je do nečeg drugog, ali nažalost nije.

   

   

  Sa ovim pilingom se nažalost nisam našla, ali vjerujem da su drugi proizvodi vrijedni pažnje. Evo npr. Kozmo balzam za usne je osvojio nagradu kao najbolji proizvod u 2012. godini, pa ću vjerojatno njega isprobati sljedećeg. 

   

  Jeste vi probali nešto od Kozmo linije preparativne kozmetike?

  Maja xx

  New In #1
  Vintage pariški Vogue / kolovoz 1995.