Veličina fonta: +

  Kad krema ima loše pakiranje...

  Dakle, zapalim se ja za dr.hauschka kreme, kupim jednu i to ne bilo kakvu, vec Intensive ice plant cream. Stvarno dobra krema, bila brijem oko 200 kuna,. ne sjecam se tocno... , al ok, to su skupe kreme i kvalitetne. ok.

  I super mi je krema fakat, al kaj me razljutilo je to cudno pakiranje. Nakon desetak dana recimo, a mazem je jednom do 2 puta na dan, dodje meni krema do kraja... kak vec? ima 50 ml.

  I ja malo sim tam, iscupam ovaj gornji dio, stisnem i skuzim da je nutra jos tooooona kreme, a kroz pumpicu nist nejde van!!! I tak sam mazala jedno tjedan dana. Dakle svaki dan sam cupala taj gornji dio, mislim stvarno, jer nemrem je bas ostavit otvorenu...

  dasdsa

  I sad na kraju... dodje vrijeme da nist vise nemrem istisnut kroz tu rupu, i lijepo ja uzmem skare i ono unutra, na onom djelu pri vrhu, to je tu na gornjoj fotki, jos barem za 5 puta!!!

  Uglavnom, ono, cure ak imate ovakvo pakiranje definitivno morate kopat i rezat, no, meni je krema super i jako jako mi je zao da je ovak glupa tuba. najgore mi je stalno cupat to. a sad kad sam je zrezala, moram je danas potrosit ili najkasnije sutra, mislim kak da je zatvorim!???

  2

  evo je raskupusana i napaćena kremica..

   

  da li vi imate ovakvih problema ? koje su vam se kreme najviše prevarantski zadržale nutra? a kao potrošene su... da.hm.

   

  kisss!

   

   

  mjenjam Katy Perry umjetne trepavice za
  Catrice LE Revoltaire Kolekcija - 02 Explosive Com...