Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Halloween Nail Art Izazov - Šišmiši

Bok cure!

Vani je prekrasan sunčan dan, treba se malo sakrit u kuću, u hladovinu... a takvo vrijeme baš i nije za šišmiše. Da ne čekamo noć za vidjeti nekog od njih evo ih na mojim noktima ;)

Ovaj put sam se umjesto crtanja odlučila za štambiljanje, i zadovoljna sam kako manikura izgleda. Evo i mojih malih pomagača:

Volim šišmiše! Kad sam bila mlađa sanjala sam o tome da imam jednog za ljubica... ali bilo ga je nemoguće nabaviti :(. Jedna od mojih kolegica s posla živjela je u starom dijelu grada, u prastaroj kamenoj kući i imala je šišmiše u dimnjaku... joj, kako sam bila ljubomorna! Većina ljudi ili mrzi ili se boji šišmiša... ne vidim nekog logičnog razloga osim što vas može zaraziti bjesnoćom, ali može i susjedov pas. 

Postoji čak više od 1100 vrsta šišmiša (jep, neki od njih se čak i hrane krvlju) i jedini su sisavci koji mogu letjeti. Ajde sad recite da im ne zavidite na tome, barem malo ;). Imaju samo jedno mlado godišnje, a neke vrste mogu živjeti i do 30 godina. Zbilja fascinantna stvorenja! 

Do idućeg susreta... neka vam nokti ostanu nalakirani!

 

0
Get to know me TAG
Malu Wilz XL revolution maskara

Povezani postovi

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Odlična ideja i manikura. :)
Inače ja se ipak malo bojim šišmiša.

 
This comment was minimized by the moderator on the site

hvala ti :D
ma sigurna sam da te isto neće gnjaviti

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location