Kosa sve više treba posebnu njegu koja uključuje neke luksuzne supstance poput kavijara, pa je u to ime ponuda zagrebačkog GT Beauty studija za njegu i oblikovanje kose obogaćena za liniju Caviar, američke tvrtke Alterna, čija je suvlasnica i glasnogovornica poznata glumica Katie Holmes.

Povodom uvođenja proizvoda u stalnu ponudu zagrebačkog salona u Maksimirskoj 109, klijentice sada mogu uživati i u pravom 20-minutnom ritualu koji uključuje pranje kose posebnim kavijar šamponima, te nanošenje kavijar maske uz pomoć posebnog kista.

 

IMG 20131105 053659

 

Caviar tretman uključuje kombinaciju sljedećih proizvoda, ovisno o tipu kose:
Šamponi - instant recovery shampoo i conditioner i fill&fix treatment masque
- Replenishing moisture shampoo i conditioner i masque
- Anti-aging seasilk volume shampoo i conditioner
I nakon svega toga, klijentica dobiva u 3- minute shine boost- tretman za sjaj, za sve tipove kose.

 

IMG 20131106 125711

 

Dok maska djeluje tijekom 10-minutnog tretmana pod vrućom kapom, klijentice se mogu opustiti i uživati u shiatsu masaži te glazbi koju omogućava bazen za pranje kose Nutopia, čiji je dizajner slavni Karim Rashid. Nakon pranja kose, koriste se proizvodi za styling ovisno o teksturi kose i željenoj frizuri. Linija dostupnih proizvoda uključuje šampone, maske, regeneratore i proizvode za oblikovanje i styling frizure.

 

iza

Intima je dio uživanja u Caviar ritualu...

izaaa


Kavijar je širom svijeta poznat kao luksuzna namirnica, no u posljednje vrijeme se sve šire primjenjuje u proizvodima za ljepotu, kao što su proizvodi za njegu kose i lica. Alternina luksuzna linija proizvoda za njegu kose Caviar ima kremastu strukturu i iznimno blagotvorno djeluje na kosu: hrani je i zaglađuje te istovremeno obnavlja oštećene vlasi pa kosa izgleda zdravo, njegovano i sjajno. Alterna koristi dragocjene prirodne sastojke koji se dobivaju održivim uzgojem i imaju prirodna svojstva koja pružaju prirodnu i potpunu njegu. Dodatno, proizvodi ne sadrže parabene, sulfate, ftalate niti ostale štetne ili nepotrebne aditive te dolaze u ekološkom pakiranju.

 

IMG 20131107 022519 resized


Filozofija tvrtke Alterna jest omogućiti korisnicima visoko učinkovite proizvode koji zaista pružaju obećane rezultate. Rezultat su vrhunske kolekcije proizvoda za njegu kose – spoj prirodnih sastojaka i ekskluzivnih autorskih tehnologija kao što je Enzymetherapy - sustav koji unaprijeđuje apsorpciju esencijalnih sastojaka koji utječu na povećano stvaranje keratina, koji je neophodan za zdravu i lijepu kosu.

 

 

IMG 20131106 010553

Interijer GT Beauty studija u Maksimirskoj 109

 

IMG 20131106 125101