Veličina fonta: +

  Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector u nijansama Light i Medium

  S obzirom da posljednje 2 godine koristim samo jednu BB kremu i  to Missha Perfect Cover #23, htjela sam malo promijene i odlučila sam se za drugostore BB kremu. U ovom slučaju radi se o Garnier BB Miracle Skin Perfector za normalnu i masnu kožu u nijansama Light i Medium.

   

   

  BB inicijali stoje za Blemish Balm kremu. Višenamjenska krema/puder/podloga za lice. Krema koja se može nanositi u više slojeva, a da ne stvara "težinu" na licu.  Sa zaštitnim faktorom od 15, pa naviše. Ove o kojima ću ja pisat danas imaju zaštitni faktor 20 i dolaze u dvije nijanse Light i Medium. Mogu se kupiti u svim drugstore trgovinama po cijeni od 60 - ak kn za 40 ml proizvoda. 

   

   

  Ja sam za sad testirala nijansu Medium, dok sam Light samo probala, ali mi je bila presvijetla. Ona će morat pričekat zimu za daljnje korištenje.

   

  lijevo: Light                             desno: Medium

   

  Ovako izgleda kao da je velika razlika u boji, ali u nastavku će te vidjeti kako izgledaju kada se izblendaju

   

  lijevo: Medium                   desno: Light. Sa blicem

   

  Lijevo: Medium            Desno: Light. Dnevno svjetlo.

   

  Obe djeluju kao da su za žuti podton kože, ali mislim da bi nijanse odgovarale i curama koje su rozog ili neutralnog podtona iz tog razloga što se dobro upiju u kožu i isključivo je ujednače. 

   

  lijevo: Light            desno: Medium. Dnevno svjetlo. 

   

  Sa blicem

   

  Na zadnjoj slici sam namjerno ostavila ovu crtu između nijansi, da se vidi gdje je koja nijansa. kao što vidite ne izgledaju strašno kad se izblendaju na koži. :) 

   

   

  Zaključak: Ja sam jako zadovoljna sa ovim BB kremama. Jako su lagane na licu i ostavljaju kožu mekom i glatkom na dodir. Lijepo se upijaju i mažu na lice. Ostavljaju mat finish. Jako dobro podnose kontroliranje sebuma, što mi je bilo jako bitno i zbog toga imaju veliki plus kod mene. Miris je skoro pa neutralan, kad se krema stopi sa kožom, miris se više i ne osjeća. Na licu su izdržale sigurnih 6 sati, a vjerujem da su mogle i duže. A, ja sam se  možda nakon 4 sata počela lagano znojiti.

   

   

  Koristite li vi Garnier BB kreme? Ili možda neke druge?

   

   

   

  Nuxe višenamjensko suho ulje bez šljokica
  Paleta sjenila :)

  Povezani postovi