Veličina fonta: +

  Gabrini Elegant Longlash Mascara

  Pozdrav šminkoljupci! Prošli mjesec sam dobila od Diva kozmetike  Gabrini elegant longlash maskaru.


  Pakovanje:  Maskara dolazi u kartonskoj metalik čvrstoj kutijici. Maskara je klasičnog dizajna,sa metalik četkicom dok je donji dio crne boje.

   

                         b2ap3_thumbnail_DSC05407.JPG

  Četkica je velika te dobro stoji u ruci prilikom nanošenja. Donji dio je malo zaobljeniji te su vlakna raspoređna od najužeg do najšireg dijela pri samom dnu.   

                        b2ap3_thumbnail_DSC05413.JPG

                         b2ap3_thumbnail_DSC05418.JPG

  Maskara je kremaste teksture te se lako nanosi,ne ljepi trepavice,ne ostavlja grudice. Dok je još mokra možete dodavati slojeve,a kad se osuši to više nećete moći. Na maskari kao i na trepavicama ne ostaje previše proizvoda. Tijekom korištenja nisam imala nikakvih iritacija. Čak i ako se malo zamrljate sa maskarom to možete lako ukloniti bez ikakvih problema. Ne preslikava se.

                         b2ap3_thumbnail_DSC05456.JPG

  Ja maskaru nisam sama odabrala već mi je Diva poslala,a da sam je birala sama vjerovatno je nebi izabrala jer sam imala negativnih iskustava sa sličnim maskarama koje imaju zaobljene četkice.

  Iskreno,ova me  maskara  ugodno iznenadila, gotovo i zaboravim da mi je na očima koliko je lagana. Da sam sama birala,vjerovatno bi uzela maskaru sa klasičnom četkicom a ne sa uvijenom.  Moje preporuke svima koji žele lijepe i oblikovane trepavice bez grudica,težine.  Maskaru možete naći na Diva web shopu  po cijeni od 22kn ili u njihovom dučanu nakoji se nalazi na  Kolodvorska 2,Garešnica,i u Zagrebu u shoping centru Prečko.     
  Maskara se lako skida običnim maramicama za šminku i odstranjivačem.
  Maskara sadrži 12ml a rok trajanja je 36 mjeseci nakon otvaranja.

  b2ap3_thumbnail_DSC05734.JPG

  Također,moram naglasiti kako imam prirodno duge trepavice te mi maskare pomažu dobiti željeni volumen/dužinu bez puno muke.

   

  Plusevi: Lagana,ne ljepi trepavice,nema težine na očima. Nema grudica i  viška maskare na trepavicama.    
  Minusi: Na maskari ostaju otisci prstiju,a oko gornjeg djela četkice na sjajnijem dijelu (prsten) boja se počela gulit kao i na donjem dijelu maskare gdje na slovu L već nedostaje malo boje. Podložna grebanju koje će te primjetit kako na dnevnom tako i na umjetnom svijetlu.           

  Meni se jako svidjela ova maskara. Koje maskare vi najčešće koristite?

  Maybelline Color Sensational 902 Fuchsia Flash
  New In #3

  Povezani postovi