Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Favoriti u listopadu

Ovaj put post o favoritima mjeseca neće biti vezan za makeup, jer sam prošli mjesec jako malo dekorativne kozmetike koristila, osim ako bi nešto testirala, ali ništa od toga nije dospjelo među favorite...

 

Danas su na redu proizvodi za kosu i jedan fluid za lice.

 

 

Garnier Ultra Doux šampon 2u1 i regenerator od vanilije i papaje sam kupila sasvim slučajno. Dugo godina sam koristila Matrix professional proizvode za kosu, u početku sam ih kupovala u frizerskim salonima, ali kada su se počeli prodavati on line, prebacila sam se na tu opciju, jer je bila puno povoljnija i isplativija. 

 

Međutim, posljednji put sam malo prekasno naručila Matrix proizvode s neta, pa sam bila primorana kupiti neki zamjenski, dok potonji ne stignu, stoga je odabir  pao na Garnier. Imam jako dugu kosu, srednje gustoće, sa suhim vrhovima, pa sam se i odučila za proizvode koji "pokrivaju te probleme".

Moram priznati, da sam ODUŠEVLJENA i jako zadovoljna s njima. Kosa mi je mekana i sjajna, zaista kvalitetni proizvodi, za male novce. Mislim da ću ih koristiti do daljnjega, jer je cijena između Garnier i Matrix proizvoda za kosu i više nego velika, jedno 5 puta velika. ;) Cijena se kreće oko 15 kn za pojedinačni proizvod, 250 ml je šampon, dok je regenerator 200 ml.

 

 

Olay Beauty Fluid - je proizvod koji je idealan za korištenje tijekom cijele godine. Jako je lagan na licu, upija se dok ga još utrljavate u lice, odličan je kao podloga za makeup. Ljeti ga koristim samog, jer zbog pretjeranih vrućina, jedva nekada mogu natjerati na više od jednog sloja bilo kakvih proizvoda na licu. :) Dok ga tokom hladnijeg vremena koristim kao bazu za dnevnu ili noćnu kremu. Ovaj proizvod zaslužuje poseban post koji će, nadam se uskoro biti na blogu. 

 

 

Koji su vaši favoriti u listopadu? Jeste koristili (ili koristite) neke od gore navedenih favorita?

Maja xx

0
Detrivore Cosmetics
4 Elementa Nail Art Izazov

Povezani postovi

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...