Zanima vas što je dospjelo među moje favorite u prošlom mjesecu? Čitajte dalje ... :)

Mirisi... njih nikad dosta, a prošli mjesec sam najviše koristila Chanel Chance eau Tendre sprej i Givenchy Dahlia Noir L'eau o kojem možete čitati na ovom linku.

Yves Rocher Monoi de Tahiti je kupljen krajem prošlog mjeseca, ali je dospio među favorite jer se gotovo i ne odvajam od istog. Divna gusta kombinacija tijare i kokosa, koja priziva ljeto. 

Od njege lica tu se našao već svima nam znani Nuxe - Nuxellence Jeunesse fluid kojeg koristim oko mjesec dana. Za sad sam zadovoljna, ali znam isto tako da se ovaj proizvod mora koristiti duže vrijeme da bi se rezultati vidjeli.

Dječja micelarna od Bioderme me je oduševila. Kupila sam manje pakiranje za probu (oko 40 kn), ali se definitivno vraća i po ono od litre. Sviđa mi se kako je blaga, a ujedno i efikasna. Makeup sa očiju skida odlično, ne nadražuje i ono najbitnije ne razmaže makeup, već sve pokupi na blaznicu.

  1. Avene SPF 50+ emulziji sam vam već pisala u ovom postu i dalje stojim iza svake napisane riječi. :)

Nešto više preparative se našlo za korištenje u prošlom mjesecu. Uglavnom je prevladavala kombinacija Catrice Pinker-bell ruža i Golden Rose ruža u nijansi #56 sa Etre belle maskarom koju obožavam sve više i više i Deborah Radiance pudera o kojem sam pisala u ovom postu.

Nadalje, našlo se tu i nekoliko drugih proizvoda s kojima sam oduševljena, kao npr. Look by Bipa all day long korektor koji me je ugodno iznenado sa teksturom i trajnošću, za niti 22 kn sam i više nego oduševljena, a recenzija će biti uskoro. 

Rimmel Scandal eyes olovka za oči u nijansi Nude se pokazala fantastičnom za waterline. Kupljena je na feelunique i zaista je odlična. Uskoro će ići post o istoj.

  1. O Daintyrumenilu ste već mogli čitati u ovom postu i zaista je divno rumenilo, pogotovo za nadolazeće dane. 

Još jedan puder s kojim sam odavno oduševljena i iz nekog ne znam ni sama kojeg razloga nije još recenziran, a radi se o Catrice Photo Finish puderu u nijansi 030 Caramel Beige, koji je zaista odličan puder uz moj do sad najdraži Rimmel Match Perfection. Gotovo mi je pri kraju kao što možete vidjeti na slici, a recenziju ću morati napisati čim prije. Cijena mu je oko 55 kn u drogerijama i moram priznati da se i neki skuplji puderi mogu posramiti pokraj njega. 

I moja trenutno najdraža i najčešće korištena sjenila koja sam depotirala u Libresse kutijice za uloške :D

Chanel - Eclaire i Trace fantastične nijanse, odlične trajnosti, kvalitete, pigmentiranost... aha, da... očito trebam napisati post i o njima. :)

 

 

To je to dragi moji. Što se kod vas našlo među favoritima? Imamo li možda neke zajedničke? :)

Maja xx