Veličina fonta: +

  Favoriti tjedna #7

  P1230823

  Drage moje, kako ste mi? Hvala svima na lijepim željama koje su upalile! Danas mi je puno bolje. Nadam se do sutra potpuno ozdraviti jer me čeka ispunjen radni dan.

  Počinjem sitno odbrojavat do godišnjice bloga. Još samo 10 dana! Danas sam dobila potvrdu još jednog sponzora za darivanje, što znači da se broj poklona povećava. A time i broj dobitnikaJ))))) mislim da je bolja opcija da imamo nekoliko dobitnika nego da samo jedan sve osvoji, jel tako? Čim dođu hladniji dana u meni raste za darivanjem. Nešto kao Božićna groznica, samo što mi traje nekoliko mjeseci unaprijedJ

  P1230831

  Nego, krenimo mi na moje tjedne favorite. Nisam osoba koja se voli mazati sa kremama nakon tuširanja. No zato, suhu kožu na mom tijelu spašava vazelin sa kojim se tu i tamo namažem i balzam. Vazelim ili Petroleum Jelly, razlika između njega i onog kupljenog u DM je osim u cijeni (košta 40 kn), je što je malo gušći. Meni je osobno draži, iako nema posebnog razloga za to. Balzam je Yes To Carrots (?), kupljen je u Sephori. Ima ga još negdje kod nas kupit? U biti je maslac za usne i savršen je.

  P1230834

  Iz zadnjeg Avon kataloga sam naručila Auper shock maskaru. To mi je valjda 5 po redu. Jedna od meni najdražih maskara,a sada je na akciji bila 29 kn.

  P1230835

  Malu Wilz rumenilo. Znam, podsjetilo vas je odmah na Art Deco rumenilo. Malu Wilz je dio Art Deco grupacije. Namijenjen je profesionalnom radu. Ovo rumenilo sam uzela davnih dana, i iako sam ga koristila po ljeti, ono je tek sada došlo do izražaja. Mat preljavo roza nijansa u nijansi #06.

  P1230836

  I za kraj jedan kist. E25 i ja samo se u potpunosti stopili jedno sa drugim. Volimo se i slušamo jedan drugog i sada mogu reći da je to odličan blending kist.

  Love,

  Maybe

  Drugi dio Maybelline "avanture"
  SEDONA LACE KISTIĆI