Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Eveline Sun Care Deep Sun Tan Oil


 

Jedan od proizvoda za sunčanje koji sam koristila ovo ljeto na plaži je i Eveline sun care DEEP SUN TAN OIL. Dakle, radi se o ulju u spreju BEZ zaštitnog faktora, koji sadrži beta karoten, vitamin E i ulje oraha. Funkcija ovog spreja je da potakne tamnjenje kože i to prvenstveno one kože koja lakše i brže tamni.

 

S obzirom da sprej ne sadrži SPF zaštitu, potrebno je prethodno nanijeti SPF zaštitu u obliku kreme, spreja ili losiona PRIJE nanošenja Eveline spreja za tamnjenje. Ja sam koristila faktore 20, 30 i 50 i svejedno sam na jednom mjestu na leđima izgorila (vjerojatno taj dio leđa nisam dobro namazala tj. nisam mogla dohvatiti rukom :D). Sunce je iz godine u godinu sve jače, a ja se zadnja 3 ljeta nisam kupala na plaži i iako nikad ne gorim, ove godine sam i uz visoku zaštitu uspjela izgoriti, što me je poprilično iznenadilo. 

 

Eveline ulje je narančaste boje, koje je zbog masnoće ulja jako hidratantno, a i može se nanositi na lice. Ja ga nisam htjela stavljati na lice zbog rizika od prištića koji kod mene uvijek postoji, pa sam to preskočila i na licu koristila samo Avene emulziju SPF50+. Sad mi je lice svijetlije od cijelog tijela, a inače ostatak godine bude obrnuto. LOL.

 

 

Koža mi je poprimila nekoliko nijansi tamniju boju već nakon prvog odlaska na plažu. Inače jako brzo hvatam boju, pa je i to dodatni razlog tamnjenju. Ovaj sprej nema klasični "kokos" miris kakav znaju imati proizvodi za sunčanje, nego više miriše "parfemski" iako se parfem nalazi pri dnu liste sastojaka, svejedno se osjeti. Cijena ovog spreja iznosi oko 26 kn za 150 ml i koliko sam primijetila može se kupiti u Kozmu i Bipi.

 

Koristite li proizvode za poticanje tamnjenja? Jeste isprobali ovaj proizvod?

Maja xx

0
Proizvodi koji su mi se jako svidjeli/Oh,It's me a...
The best of summer 2013
 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

koristila sam ovo ljeto niveinu kremu sa karotenom. baš sam brzo pocrnila i oduševljena sam njom:)

 
This comment was minimized by the moderator on the site

da, već sam čula pohvale za nju

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location