Veličina fonta: +

  Ebay: Beauty Blender & Highlighter

  Danas sam htjela podijeliti sa vama oduševljenje sa Ebay kupovinom. Radi se o Beauty Blenderu i jednom highlighteru u olovci.

   

  Beauty Blender (slika preuzeta sa interneta)

   

   

  Beauty Blender - je jako tvrda spužva jajolikog oblika za nanošenje raznih podloga na lice. S obzirom da nema oštrih rubova, kao što vidite na slici poviše, cijeli je zaobljen iz tog razloga da ne stvara prijelaze na vašem licu dok nanosite podlogu. Ovaj uži gornji dio je namijenjen za one manje dijelove lica kao npr. područje oko očiju i oko nosa, dok je širi dio namjenje za veće djelove lica kao što su obrazi, brada i čelo. U slučaju nepravilnosti na vašem licu, gdje vam treba jače prekrivanje, tada Beauty Blender malo "zavrtite" pritiskom na ona mjesta gdje je potrebno jače prekrivanje. 

   

  Ja ga koristim smočenog u toplu vodu, dobro ga ocijedim, pa na tako mokri Beauty Blender stavim potrebnu količinu podloge i tapkajući prelazim cijelo lice s njim. Primjetila sam da mi upija malo više podloge, nego kad bi nanosila prstima, ali je zato rezultat nakon korištenja ovog Beauty Blendera zaista savršen izgleda lica. Ali doslovno. Lice izgleda besprijekorno, puder se ne primjeti, dok sa prstima (barem kod mene) je to ipak malo primjetnije. Lijepo stopi puder sa kožom i dobivate jako prirodan izgled lica sa nanošenim puderom.

   

  Originalni Beauty Blender košta oko 20$, ja sam svog kupila preko Ebaya (jer mislim da je to ista stvar, s obzirom da mi radi isti efekat kao i originalni) kod ovog sellera za cijenu od 2,46$. Samo ovaj sa Ebaya dolazi bez kutije, dok originalni dolazi u svojoj kutiji koja mu ujedno služi i kao postolje za sušenje. 

   

  Jedino što mi smeta, je to da se malo teže ispire puder sa njega, u biti ostaju tragovi pudera na njemu bez obzira što ga operem i po nekoliko puta, poslije svake upotrebe. 

   

  Slika je preuzeta sa neta jer sam ja svoj već koristila, pa ne izgleda više kao novi. 

   

   

   

  Drugi proizvod koji me je oduševio za jako male novce je highlighter u olovci, naziva Shengii. (tako piše na olovci :D) 

   

  dnevno svijetlo

  Shengii višenamjenska olovka

   

  sa blicem

  Shengii višenamjenska olovka

   

  Ovu olovku sam kupila tragajući za bijelom masnijom olovkom za oči preko Ebaya. Obično deblje olovke budu masnije i pigmentiraje od onih tankih, pa kad već kupujem na slijepo odlučila sam se za deblju verziju. Naišla sam na ovu, na slici poviše po cijeni od 0,99$ kod ovog sellera. 

   

  No međutim, kad je olovka stigla nije služila namjenjenoj svrsi jer je bila idealna za ulogu highlightera. 

  S obzirom da je višenamjenska,  može se koristiti i kao sjenilo, za isticanje ruža, kao olovka za oči ... kako tko voli.

   

  Olovka dolazi u plastičnom pakiranju, sa mehaniznom na odvrtanje, znači ne šiljite je sa šiljilom, nego vrtite kraj olovke da izađe vani. Ma znate kako to funkcionira ;)

   

  Olovka je bijele boje, sa metalik srebrenim shimmerom koji lijepo ističe područje ispod obrve, unutrašnjost oka i vrh obraza. Sa ovom olovkom isticanje tih mjesta je više primjetnije nego sa Too Faced Candlelight highlighterom. Oduševljena sam cijenom i namjenom ove olovke pa sam kupila još nekoliko komada "da se nađu" :)

   

  Swatchevi: 

   

  dnevno svijetlo

   

  sa blicem

   

   

  Swatchevi sa Too Faced -  Candlelightom, usporedbe radi: 

   

  lijevo: Shengii olovka   desno: Too Faced - Candlelight

   

   

   

  Što vi mislite o Beauty Blender i Highlighteru? Jeste probali već nešto od toga?

  Koji highlighter vam se više sviđa?

  Maja xx

  AVON Super Drama maskara
  Kad vojarne zasviraju - Terraneo 2012

  Povezani postovi