Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

D life / vodena glista, Avene sterilni čistač, jabučna klopa i miris Ungaro, dan u MAC-u, Rodin u ZG, moreee...

Vidi glistica! Kak je slatka, veli Bruna, ima neki fetiš na one male životinje koje ja osobno baš i ne obožavam, no njoj je to totalni gušt očito... Ljubavi, ova glista baš i nije živa kak mi se čini, al ne, nema veze veli B, onda bumo je stavili u vodu pa bu oživjela:D. I eto, imali smo je neko vrijeme u maloj nekoj posudici al glista, ofkors, nije oživjela pa smo je šiknuli na kraju u vrt:))). A Brunina trauma nije bila velika, u međuvremenu je našla neke druge životinjice... Žive:).

Druži se s glistama: Dubravka Prpić Znaor, glavna urednica ITgirl.hr

glista

Evo je, ne vidi se dobro, al se zato dobro napuhnula nutra... Našli smo je ovak u tratinčicama... koje tata svako malo pokosi pa moramo brati na vrijeme...:)

cvijece

Još malo cvijeća, totalna romantika, ova boja je predivna, nije ni čudo da je proljeće najljepše doba, za mene definitivno! Iako je zapravo došlo ljetooo... di su mi one ljetne haljine? Svake sezone ista priča, i svaki put ko da mi nekaj nestane... Neke haljine dobiju noge, nemam pojma di sam ih spremila pa moram neke nove nabavit...:D

cvijece 2

Ima cvijeća i u novom Ungaro mirisu, baš je pravi ljetni, lagani i ne prejak, pa kaže: Fruit d'Amour Green: cvjetno – voćna kompozicija započinje svježim notama naranče, mandarine i zelene jabuke, koje vode do srca jasmina i bijele breskve. Baza završava velom bijelog mošusa. Onak, wooow... Na meni se dosta osjeti jabuka i jasmin...

miris

Jabuka je hit ovaj tjedan, pila sam na krku sok od jabuke i celera (ne previše celera jer pojede okus jabuke hehe).. Zdravlje u čaši, fino i jako osvježavajuće!

krk sok

Ista ta jabuka bila je tema predstavljanja Dr. Hauschka noćnog seruma - klopa iz Makronove bila je sva jabučna, a ovo zeleno je super alga spirulina koju jako volim. Da, nije fina, štoviše užasnog je okusa al tak je valjda sa svim tim zdravim stvarima:D. Stavim u jogurt pa se nekak može:)))

hauska food

Ovo su neke pjenice, isto od jabuke... smoothie spika. Blender je super stvar, sad kad je sve toplije može se svašta u njega utrpat. I povrće, no treba pazit da se ne pretjera s tim jer fakat zna bit bljutavo. Banana je must have a onda svašta nutra, bez citrusa ak stavljate mlijeko il jogurt. Ja smoothie volim pojačat kiselim vrhnjem, uf!:D

hauska food2

Kolačeki, fini, ljetni, lagani. Ne znam kaj je ovo gore crveno, nisam probala, misla sam da je brusnica, al sad dok pišem, gledam, kajeto, zgleda mi ko one male chilly papričice:))) Nisu valjda hehe

hauska food 5

 I moj favorite čistač, to je Avene cleansing lotion, ima pakiranje sterilne kozmetike, to znači da niš nemre uć nutra. Uglavnom, možete ovdje pročitati sve o tome, načinu kako se sterilna kozmetika proizvodi:) Ovaj čistač je blag, nema mirisa, lagano je vodenast, za hiper osjetljivu je kožu, lako se skida i odlično čisti.

avene ciscenje

Čista koža ko ljetno nebo. Kad smo došli na Krk, uletjeli smo u ljeto! A plaža - san snova, praznaaaa... Temperatura mora - kritična, oko 19 stupnjeva:D Al kak to već ide, prvo samo sjediš, onda se skuhaš, onda mic po mic palac pa noga pa do riti pa buć! Pa smrrrrzzzz... I tak se ciklus zatvori, opet samo izležavanje na plaži i odmor za oči:D.

krk

Vidi ljepote, opet cvijeće. Kod Hrvojeve none u vrtu. Ko mega tratinčice! Možda i jesu...:)

krk flowers nona

 A sad MAC - bila sam na šminkanju, hvala Janki iz Budimpešte, draga je i simpatična i zna:D. Povodom nove Wet & Dry kolekcije dobila sam novi look!

mac1

Izabrala mi je koraljne tonove - evo kaj je stavljala: na lice Lightful tinted cream #159 SPF 30, Prep and prime transparent medium powder. Obrazi: bronzing powder refined golden (jer sam joj rekla da obožavam bronzere, p.s. nekad se navečer trackam bronzerom kao isprobavam a zapravo samo da uživam:))), highlight powder Frsh up. Oči: Veluxe pearl warm wash sjenilo i brow set quite brunette pa Technakohl Broque. Usne: lipgloss Laundry list, nova kolekcija!

mac4 

I final look:D Brinete i koraljna, to je super kombinacija! Iako mi kosa ide na plavo, pramenove ne puštam, ne dam!:D Moja je kosa sve tamnija, skoro crna, to ne lajkam, pa se pretvaram da imam medenu boju... A naravno tu je i sve više sivih lasi ajooooj...

mac2

Dio nove kolekcije - osunčano pakiranje i bronz tonovi, odlična kombinacija...:)

mac5

Prodavačice u MAC-u su tak cool, svaka ima svoj stil. Da, u crnom su, moraju biti, al ipak imaju neke marame, pa čipku, pa taj slatki retro look, vele mi da to tam potiču, da djelatnice slobodno isfuravaju svoj stil... Baš dobro!

mac6

Auguste Rodin u Umjetničkom paviljonu - na trenutak sam pomislila da će ova djeva nešto reć... al ima dobar šešir, slama i poljsko cvijeće, baš je u trendu;D

rodin1

Ekspresije lica Rodinovih kipova su prekrasne - ljute, smirene, začudne, sretne, sjetne...

rodin2

Dolje je Victor Hugo, njegovi Jadnici su mi ostali u pamćenju kao jedna od onih knjiga koje se ne zaboravljaju... Drama je, al je genijalna.

rodin5

I legendarni Mislilac - velik je, moćan, osjećala sam se ko patuljak pored njega i njegove misli...

rodin6

Tipkamo se! Duda;)

 

 

 

0
Grupne recenzije #2 ~ MONU, HAND CHEMISTRY, GLAM G...
Dresslink Wish List

Povezani postovi

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Zadnje komentirano

Zrnca sam nabavio na Njuškalu. AKo želite odmah radit kefir onda nek vam ih ne procjede vodom nego...
zrnca za kefir je Hrvoje nabavil od nekog lika, bum pitala pa ti posaljem info... uglavnom ona traju...
Katarina Wolf posted a comment in Deborah Glossissimo sjajila za usne #09 i #11
Doista su prelijepi i doista je iznenađujuča činjenica da se stvarno usne ne isušuju. Zapravo dj...