Veličina fonta: +

  D life / potraga za bruninim outdoor šuzama, adidaske za sljeme, japanska luda trešnja, gal. kranjčar, new in nott.jewelz, johnny organic...

  Kak vodim Brunu na Sljeme svaki vikend, htjela sam joj nabavit neke dobre outdoor šuze za ovo vrijeme, ne zimske đombe, već neka kombinacija, a da su visoke i drže gležanj. Znači, neke kvalitetne, ko Salomon na primjer, al ne, kod nas nema ispod 30 u onim velikim sportskim dućanima (B nosi 27, 28), jer eto ljudi to ne traže. Pa da, dijete ima 4 godine, kaj će u prirodi... Ekipa fakat ne fura klince na sljeme. Ni sebe. No, spasio me Žuti mačak, super dućan di je ona sva nabrijana predivna sportska super roba kaj ima sto funkcija... Našla sam ih, Catmandoo, imaju i quicklace, bile su oko 500 a sad su 280 kn. Predobre su!

  U outdoor potrazi: Dubravka Prpić Znaor, glavna urednica ITgirl.hr

  bruna catmandoo

  Imaju nabrijani đon, visoke su, drže nogu, gore materijal diše, nisu za snijeg već za ovo topljikavo vrijeme i bit će super prek ljeta da mala šalabajza kak spada:) Inače, kad idemo na Sljeme, ona je uvijek prva, ne smeta joj blato, ništ. To mi je jako drago da sam je uspjela naviknut već ovak malu da zavoli penjanje i prirodu. Jer to je ono kaj će joj ostat zauvijek, i kad odraste, pa da evo ima neku pametnu naviku:)) A i mama i tata su si našli nekaj:D

  ADIDAS

  Bila u Hervisu neka akcija 2 + 1 pa još neki popust... A Hrvoje je slab na te outdoor šuze a ja eto, na šuze kao takve. Pa onda ak je akcija, nek bude reakcija. Našli si mi Adidaske za outdoor, predobre, evo ih, Hrvoje crvene, a ja zeleno plave. Pa kaj ne bi boje možda trebale bit obrnute? E pa ne!:)) Evo đonovi, super za hodanciju i stvarno su udobne. Bile su po oko 500 kn na sniženju. Ak ste probali tak nekaj, kad idete nekam hodat više sati, onda znate da treba imat kvalitetnu tenisicu, a one sklizave i tanašne ostavit za špicu.

  ADIDAS3

  Al kad smo ušli u H&M onda sam ja pala na ove. Bruna vidi ih! Daaa Hello Kitty! Ove su bile 199 kn, fakat su mi se sviđale, a naravno i njoj:)) Nemaju moj broj.:D Ove su joj za vrtić. Uzela sam joj nedavno i jedne Asics, te su niže, isto na čičak, al onak još imaju nabrijane vezice one kaj se rastežu, kao male tenisice za trčanje. Bruna veli da se u njima osjeća - brzo. Ou jea, znam na kaj misli!:)) To je kad uđeš u dobru sportsku tenku pa se osjetiš ko avion.

  HM HELLO KITTY

  Vidla sam još neke dobre tenke, u Liu Jo, neki je dan otvoren u Bogovićevoj. Imaju i super štikle, ove zlatne ajooj!

  LIU JO

  A tenke kod njih, sve puno šljoka, baš čeče:)) Imali su na otvorenju mega cvjetni aranžman, baš fora, onak si doma zapiknut na zid...

  CVIJECE

  Ovaj maslačak je sad zvijezda, svaki dan Bruna nabere, pa sutra se opet otvore novi... A jorgovan, miriši prekrasno, i ta boja, možda mi je čak omiljen!:))

  JAPANSKA TRESNJA

  Al japanska trešnja.. ajoj, divna je kad cvate, al kad zapuše vjetar, evo nje na podu, pa čisti jer inače ostavlja fleke, naročito u kombinaciji s kišom:D. Imali smo pravi rozi tepih al kratko traje...

  COLA

  Dobila sam ovu flašicu retro coca cole, došla je kao pozivnica, baš je slatka... Nekak je mala i dobro leži u ruci, super dizajn.

  KOLACI

   A ove je muffine dofurala Ana, bili su super. Jednostavni, sam kaj brzo nestanu!

  vatra

   Morali smo kurit, nakupilo se granja. Jedna od omiljenih proljetnih aktivnosti. Vatra pod nebom a kad se malo stiša, naoštrimo tanke grane i napiknemo kobase. Pa senf i neka žemlja i prefina uživancija. Mogla bih svaki vikend. Imate kaj za kurit? :)))

  KRANJCAR

   Opet sam ulovila špigl, ovaj super je u Galeriji Kranjčar. Ne propustite kad dođete! E da, kupila sam si ovu kao jaknu u Zari, 400 kn, s resicama, glumi antilop, preudobna je i mekana. Prala sam je na 40 supnjeva, izašla ko nova. To te ja pitam. Cool komad koji hitim u vešmašinu.

  KRANJCAR2

   Predivna fotelja u Galeriji Kranjčar... za uzet doma:))

  KRANJCAR3

   A vidi ove slatke bube u smokingu! Izložba Mentalni sklop - umjetnički par sljedbenik-mentor: Denis Krašković kao sljedbenik te Marija Ujević Galetović kao mentor. Četvrta u nizu Mentalni sklop (svaka dva tjedna nova, bit će ih deset)

  KRANJCAR KUKAC

   I Brunu je jedna zaintrigirala...:) ej, si živa bubica? Možda spava! I fakat miče se...:D

  KRANJCAR5

   Ovo je od neki dan, Mentalni sklop Đorđe Jandrić (instalacije) kao sljedbenik te Fernando Pessoa (pjesnik) kao mentor. Rastureni žičani federi i hrpa svijeća, nekak puno emocija...

  KRANJCAR7

   Ovo je dobra instalacija za papire koje morate stalno čitati:D

  NAKIT MASKA

   Tu su mi i nove Johnny Organic maske, vele da je to super hrana za kožu, sve organsko.. a i Nott.Jewelz preluda ogrlica, nasprejana, može se nositi s dve strane, na drugoj je žuta, super je efektna!

  noir

   Na Noiru smo se častili jagodama i šampanjcem, bila je baš ona friška proljetna večer... Još uvijek nema komaraca...:) Al ima jagoda!

  TORBA CARPISA

   Nova torbica, Carpisa, 199 kn:D Mala je, zapravo ima tri odjeljka, kaj mi je praktično da se sve ne tumba zajedno, a stane dosta tog... Volim te male slatke jer mi se ne da ko mazga vuć torbetinu... jer uvijek napunim nekak... pa sam prešla na te male...

  WOOD6

   Woodbox na trgu, putujuća izložba. Prefora. Drvo kao materijal budućnosti. Toplo i prekrasno. ovdje je link o projektu.

  WOOD4

   Radije vidim takve stvari na trgu, neg one šatore:))

  WOOD

   WOOD3

   I, kaj, idete na more? Mi bumo roštiljadu, a možda i nekaj opet skurimo, za kobase, ipak su najbolje na vatri vulgaris:))

  Kiss, Duda;)

   

   

  Essence ~ SUNSET @ CENTER STAGE i SUNKISSED & HAPP...
  Moja tri pudera ~ L’oreal, Maybelline, Wet n Wild

  Povezani postovi

  By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.itgirl.hr/