Cadeavera proizvodi su Mullerova marka proizvoda koja sadrži veliki broj proizvoda, uglavnom namjenjeni njezi lica i tijela. Za probu sam odabrala blago mlijeko za čišćenje lica, koje dolazi u pakiranju na tubu, količine 200 ml. Cijena ovog proizvoda je oko 15-ak kn, a pogodan je za suhu i osjetljivu kožu i prema deklaraciji namjenjen koži od 25+ godina. 

Moja koža nije suha, ali zna biti osjetljiva s vremena na vrijeme. 

 

 

 

Imam malu zamjerku na pakiranje, koje je osjetljivo i na kojem sve ostaje. Vjerujem da možete primijetiti roze šare na slici poviše, kao takvo sam ga kupila, a dok sam stigla do doma još se dodatno ishabalo od druge proizvode u vrećici. 

 

Mlijeko je guste teksture, blagog i ugodno mirisa, a svoj posao obavlja iznenađujuće dobro. Jako lijepo skine kompletnu šminku, na očima nisam imala reakciju (jednom sam isprobala) jer inače ne volim koristiti kremaste proizvode za skidanje šminke s očiju, za to mi je pak najdraže koristiti micelarne ili ulja. 

 

Za temeljito čišćenje potrošim dvije blazinice i isperem lice s gelom za pranje lica. Nakon toga pređem s tonikom i nikakvi tragovi šminke ne ostaju na istoj.

Na osnovu toga mogu sa sigurnošću zaključiti da mi je ovaj proizvod, s obzirom na cijenu, iznenađujuće dobar i efikasan.

 

Prilažem sastav na slici ispod:

 

 

Jeste isprobali već nešto od Cadeavera brenda? Preporuke?

Maja xx