Veličina fonta: +

  Collistar ~ Viola Ammaliante

  Prvi proizvod koji sam isprobala od vodećeg talijanskog brenda – Collistar, je njihov lak za nokte iz kolekcije Gloss Nail Lacquer, u nijansi Viola Ammaliante, koji obećava gel efekt na noktima :) Primijetila sam da sam se mnogo puta, kod prvog doticaja s brendom, odlučila za prvu ruku uzeti lak za nokte, jer su mi u zadnje vrijeme nekako najzanimljiviji što se dekorativne kozmetike tiče i najbezbolnije mi je, ako proizvod ne valja… Sudbinski mi je na ItGirl & I Love … eventu u vrećicu upao i lak od Collistara :) I to u boji koju jako volim :)

  20150416_180732.jpg

  Obožavam ljubičaste nijanse lakova, a sada ću predstaviti jednog jednostavnog ljepotana :) Radi se o nekakvoj uravnoteženoj, ravnomjernoj, nekako basic ljubičastoj boji i začudilo me što nemam sličnu u kolekcijiIako je boja poprilično jednostavna, ponekad mi zna vuči na plavkastu :)

  Lak dolazi u količini od 6 ml, a četkica mu je normalne dužine i širine – nije jedna od onih supertankih, ali nije ni širokaIma nekakav standardan izgled

  20150416_180248.jpg

  20150416_180305.jpg

  Od kada sam kupila Eveline 8 u 1, on mi služi kao bazni premaz, koji stavljam prije svakog laka. Kada se osuši, počinjem s apliciranjem laka u boji.

  Lak se jednostavno nanosi, jedino treba pripaziti i baciti pogled na četkicu prije apliciranja, da nije povukla previše laka iz bočice, jer tada može nastati neredInače ako se barata s normalnom količinom proizvoda na četkici – nema problema :)

  Tekstura mu je mrvicu rjeđe kremasta, što meni odgovara, jer ponekad s jako gustim lakovima moram žuriti da ih ravnomjerno rasporedim po noktu.

  Sviđa mi se što četkica ne radi ružne, prugaste tragove kada se nanosi sloj preko slojaveć sve teče ravnomjerno, uredno i boja ne gubi na urednosti i ljepoti :)

  20150416_180408.jpg

  Visok sjaj ovu duboku i jednostavnu boju svakako oživi i čini zanimljivijom. Volim tu završnicu koju proizvod ima – neodoljivu kremasto – sjajnu

  20150416_180449.jpg

  Trajanje njegovog sušenja ovisi o tome koliko ste ga bogato/obilno nanijeli. Ako nanesete odmjereno, relativno brzo će se posušiti, no ako vam je pobjeglo malo više laka, morat ćete se načekati da se osuši i biti strpljivi … U takvim situacijama morate dobro procijeniti da li se lak uistinu osušio, jer meni se znalo događati da mislim kako je suh, i odem oprati ruke, obrišem ih ručnikom i “zgužvam” lak na pola noktiju:DDokle god je na blagi dodir rukom lak ljepljivkast, a ne normalno gladak – nije suh.

  20150416_180706.jpg

  Njegova trajnost je ovisila u kakvom su mi stanju bili noktiKada su bili u super stanju, idealne dužine i uredni, lak je potrajao punih pet dana, da se nije vidno ogulio. A prala sam nekoliko puta na dan suđe i svašta nešto :D Zadnji put kad sam ga nosila, nokti su već poprilično narasli i došli pred samu fazu pucanja i listanja, te se lak s nekih noktiju (ne svih) ogulio već drugi dan.

  Ako su vam nokti u odlično-urednom stanju, ovaj lak će dugo biti s Vama :)

  Volim ovu boju u posljednje vrijeme. Nekako je sigurna, jednostavna, slaže se uz većinu moje robe. A opet nije dosadna :D Ako lak stavljam treći put za redom, to je znak da ga volim :D

  Možete ga kupiti u svim boljim parfumerijama (Douglas, Iris,…) Za cijenu nisam sigurna, jer svugdje drugačije piše…

  *PR proizvod

  Koji proizvod Vam je najdraži od Collistar kozmetike? Koristite li njihove lakove za nokte? Jeste li koristili ovu ili neku drugu nijansu iz Gloss Nail Lacquer linije?

  Hvala na čitanju!! :) :)

   

   

  MATRIX ~ Exquisite Moringa Oil Blend
  D life / boudoir bajka, osamdesete vremeplov, sovi...