Veličina fonta: +

  Catrice BB Allround Foundation - recenzija

  Evo mene nakon male pauze! Ma gdje sam? Radim i školujem se, nema mi spasa! Sutra baš idem na razgovor za posao za pbz, ali znate kako je - ako nemaš veze, baš si bezveze!

  I tako, dok se ja uljepšavam za razgovor, moram priznati da sam se razočarala u svoju kožu, koja je u pubertetu zadnjih par mjeseci, iako sam ušla skoro u 24.! Joj, bojim se te brojke, ali eto, stari se!

  Što koristim da mi je lice zahvalno, pitate? E pa, uz svu ostalu preparativu, koristim i BB kremicu, koja me pomalo izbavlja iz ralja prišića!

  b2ap3_thumbnail_P4220155.JPG

  Pakiranje ove kremice je naprosto preslatko. Ne znam za vas, ali mene privlače i boje kutijica te raspoređenost slova i opisi. Dolazi u maloj kartonskoj kutijici, blijede puderasto-roze boje, a sama ambalaža proizvoda dolazi u plastičnoj tubici, slične boje. Na kutiji ( a i na samoj tubi), osim sastojaka, su ispisani učinci kreme, što me jako oduševilo, zato što odmah znaš točan razlog zbog čega ju kupuješ. Tubica ima špicast vrh iz kojeg se može kontrolirati koliko proizvoda želimo! Dolazi u  3 nijanse, a ja posjedujem 020 Rosy Beige. Miris mi se iskreno ne dopada, no dobra strana je što odmah nakon nanošenja izblijedi. Dolazi u pakiranju od 30 ml / 1 fl.o.z., a cijena ove kreme je 49,90 kn! Također, bitna napomena : ova BB krema ne sadrži parabene!

  b2ap3_thumbnail_P4220171.JPG

  1. Balansiranje - hidratizira kožu te otklanja sjaj
   
  Moje mišljenje: Kako mi je koža masna, osjećam da je nakon nanošenja, koža sjajna i blistava, ima    neki zdravi izgled, ali nakon nekog vremena se upije u kožu i nema masnih tragova. Isto tako, osjeća se doza hidratacije koja zaista paše mojoj masnoj koži!
   
  2. Korekcija - smanjuje vidljivost pora, umanjuje nepravilnosti te otklanja diskoloraciju i crvenilo
   
  Moje mišljenje: Pore su mi u zadnje vrijeme doista povećane, pa mi ova BB krema pomogne u smanjenju vidljivosti istih. Zagladi površinu te ujednači ten. Crvenilo je vidljivo, ali minimalizirano.
   
  3. Zaštita - sadrži faktor 30 koji štiti lice
   
  Moje mišljenje: Uistinu mi je drago što sadrži faktor, posebice 30, jer počinju topliji dani koji zahtijevaju veću brigu što se tiče same zaštite. Katkad i sama zaboravim staviti kremu sa zaštitnim faktorom, pa tu uskače BB krema
   
  4. Iluminacija - sadrži iluminirajuće pigmente koji brinu za blistav i svilenkast izgled
   
  Moje mišljenje: Složila bih se za blistav i svilenkast izgled, ali nisam zamjetila nikakav sjajan pigment u proizvodu.
   
  5. Prekrivanje - prekriva nepravilnosti kože
   
  Moje mišljenje: Iako ovaj proizvod spada pod kremu, ja bih rekla da više naginje ka tekućoj podlozi upravo zbog moći prekrivanja. Prekrivanje je negdje srednje, nije full, ali dostatno za korištenje u svakodnevne svrhe. Crvenilo je vidljivo nakon korištenja ove kreme, pa se dodatno poslužite korektorom za bolje prekrivanje nepravilnosti.
   
  6. Hidratacija - sadrži bademovo ulje koji brine za suhu i osjetljivu kožu
   
  Moje mišljenje: Kao što je navedeno i pod brojem 1. u balansiranju, hidratacija se osjeti u tragovima, sada nisam sigurna da li je zbog moje masne kože ili zaista bademovo ulje djeluje. Kako god, nakon korištenja ove kreme, koža mi se mrvicu popravila, jer nije prigušena debelim slojem teškog pudera te nije ostavila suhoću.

  b2ap3_thumbnail_cats_20140423-175617_1.jpg

  Zaključak:  Moram priznati da sam naprosto oduševljena ovim proizvodom, i Catrice me uporno iznenađuje! Ova krema po meni nije tipična BB krema ( iako neki kažu da je tipična azijska BB krema) već me podsjeća na tekuću podlogu koja dobro pokriva, i ima zavidnu trajnost na licu. Meni izdrži i do 5 sati bez da masni sjaj probije na površinu do tada. Što se tiče nanošenja, ja kist pošpricam vodom ili Avon fix sprejom te onda tapkam po licu i kasnije kružnim pokretima umasiram ju u lice. Da nemam ožiljke od prištića mislim da bi pokrivenost bila idealna, bez korištenja korektora! Nakon nanošenja, dodam tek malo pudera u kamenu i sve fiksiram Avonovim sprejom. Proizvod koristim gotovo dva mjeseca i tubica je još uvijek puna, što govori da je pigmentiran te da vam je potrebno zaista malo proizvoda.  Iako imam masnu kožu, ovaj proizvod mi je uvelike pomogao te bih ga preporučila svim tipovima kože! Dva dodatna velika plusa su zaštitni faktor 30 te činjenica da ne sadrži parabene!

  Za više info posjetite : melodyofbeauty.blogspot.com !

  Pusa cure!

  Bioderma ABCDerm H2O micelarna
  Makeup Ninja & Max Factor spring 2014. ItGirl look