Veličina fonta: +

  BIONSEN: Deo Total Body

  U ovim vrućim ljetnim danima više puta dnevno potežemo za dezodoransom. Ima ih puno vrsta i svaka od nas sigurno ima svoj najdraži.

  Ja sam prije par godina u DM-u otkrila Bionsen Japanese Spa Minerals Deo total Body dezodorans za cijelo tijelo i od tada mu se često vraćam.

  IMG_1456 a

  Ovo je prvi 100% prirodni dezodorans sa aktivnim mineralima. Proizvođač obećava 36 sati zaštite, ali iskreno, nikada ga nisam toliko dugo koristila. Dezodorans je unisex, pogodan za korištenje na svim djelovima tijela gdje se prekomjerno znojite.

  Važno je naglasiti da on ne spriječava znojenje tj. nije antiperspitant, nego na prirodan način spriječava nastajanje neugodnih mirisa.

  Razlika između dezodoransa i antiperspiranta je velika. Antiperspiranti spriječavaju proces znojenjai u svom kemijskom sastavu najčešće sadrže riječ „aluminij“. Prije par godina pokrenuta je velika kampanja protiv antiperspiranta zbog njihovog kemijskog sastava za koji se tvrdilo da dovodi do pojave raka. Znanstvenici, bar koliko je meni poznato, do danas se nisu usaglasili je li ta tvrdnja točna. Spriječavanje znojenja nije zdravo. Znojenje je prirodan proces kojim se naše tijelo oslobađa štetnih tvari. Sam znoj je bezmirisan, neugodan miris nastaje kada dođe do razmnožavanja bakterija.

  Bionsen dezodorans dolazi u plastičnoj, prozirnoj flašici koja ne sadrži nikakvu tekućinu, nego samo kristale.

  IMG_1459 a

  KAKO SE KORISTI BIONSEN DEZODORANS?

  Na vrhu flašice je čep koji se odvrne i flašica se napuni vodom. Voda ujedinjuje antibakterijska i aktivna svojstva kristala. Nakon toga, potrebno je protresti flašicu i dezodorans je spreman za upotrebu.

  IMG_1463

  Na flašici sa strane vidite pet označenih točkica. To unači da flašicu možemo puniti vodom pet puta. Svaki put nakon punjenja prstom ostružete jednu točkicu, da biste znali koliko vam je punjenja još ostalo.

  IMG_1461 a

  Bionsen dezodorans ima jako blagi miris, skoro da se i ne osjeti. Pogodan je za korištenje odmah nakon depilacije, ne izaziva iritaciju kože, pogodan je za sve vrste osjetljive kože .

  MOJE MIŠLJENJE O BIONSEN DEZODORANSU

  Volim Bionsen dezodorans prvo zato što se može koristiti po cijelom tijelu, jer mi to daje osjećaj cjelokupne svježine. Volim ga zato što nema miris, pa bez problema nakon njega mogu staviti parfem. Nakon njegovog nanošenja dugo vremena sam sigurna da se na meni neće osjetiti neugodan „miris“ znoja.Više volim roll-on oblik ovog dezodoransa, nisam baš na „ti“ sa sprejevima.

  Bionsen dezodorans bih preporučila svima, zato što je na prirodnoj bazi, ne nadražuje kožu i ne ostavlja nikakav trag na odjeći.

  Bionsen dezodorans možete kupiti u DM dućanima po cijeni oko 20-tak kuna.

  JESTE LI VI KORISTILI OVAJ DEZODORANS? KOJI JE VAŠ OMILJENI DEZODORANS?

  Wet N Wild Petal Plusher paleta
  Favoriti Lipnja 2014