Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Beauty blender

Već neko vrijeme među yutuberima i beauty blogerima kola beauty blender. Malo spužvasto jaje (kako ga AddToLove zove) pomoću kojeg na lice nanoste podlogu (ili korektor). Obzirom da original košta podosta, jer ne smijemo zaboravit na stvarčicu zvanu shipping, cijela priče postaje preskupa – za komad spužve!

Srećom pa mali Kinezi sve vrijedno kopiraju (pusa im velika na tome) pa na najvećoj tržnici na svijetu (eBay) možemo naći sasvim pristojne zamjene! I tako sam ja u bespućima eBaya tražila svoju idealnu kombinaciju- najniža cijena. Tako sam beauty blender platila svega 2,98$ dok je original 19,95$. Razlika je ogromna, ali postojala je i mogućnost da ću dobiti doma loš proizvod. Od jedne cure sam čula da je naručila 2 i jedna je bila super druga koma, nekako plastična i nije se sa njom moglo ništa. Srećom, moja je bila odlična.

IMG 2577

Jaje (sad je i meni već ušlo u uho:-)) me oduševilo na prvu. Toliko da je umirovilo moju F80 i F86!!!! A bome i bockalice! U čemu je fora? Na lice nanese podlogu toliko dobro da ju spoji sa kožom. Istina, uvlači dosta podloge u sebe (možda je to razlika u odnosu na original), ali ju savršeno spoji sa kožom. Također, ako se nađete u situaciji da imate podlogu koju sa ničim ne možete lijepo nanijeti (meni se to dogodilo sa 2 Avonove) beauty blender spašava stvar.

Možete ga koristiti suhog ili vlažnog. Koristite li ga suhog tada će vam “zabetonirati” lice, dakle pokriti sve što želite pokriti, ali neće opet imati oblik maske. Mokra spužvica vam daje priodniji izgled.

Druge velika vrlina beauty blendera je što je vrlo praktičan za nanošenje makeupa na druge osobe, posebno ako imate nekoliko šminkanja za redom. Ono što sam ja do sada radila je bilo- nosila sam sve moguće kistove za nanošenje podloge sa sobom. Što je ok kada sam šminkala 4 osobe, ali za više od 4 nisam imala pa sam morala “prati ih” brzinski, tj malo počistiti. Sada imam beauty blender koji je čist u sekundi.

Na originalnoj stranici ćete vidjeti da postoji i sredstvo za čišćenje,ali moje životno uvjerenje je da nema toga što Opal ne bi mogao oprati (vjerna sam mu cijeli život) i stvarno, Opal ga opere u sekundi. Original sredstvo košta 17,95$ 6oz , a za te novce dobijete nekoliko paketa Opala!

Naravno, original će doći u puno ljepšem pakiranju, ali zar vam je to toliko bitno da potrošite 6x više novaca?

Na kraju kao uvijek, moram rezumirati. Da li preporučam? Svakako! Probajte sa “mojim sellerom

Love,

Maybe

0
DIY naušnice od papira i tkanine (:
Sigma beauty
 

Komentari (3)

This comment was minimized by the moderator on the site

joooj cini se divno!

 
This comment was minimized by the moderator on the site

ovo isprobavam pod obavezno :-D

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Jaje je preslatko.

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location