Veličina fonta: +

  Balea tonirana krema


  Pred mjesec dana vidila sam da je dosta cura pričalo i pisalo o ovoj kremi pa sam i ja otišla do DM-a i kupila ju, da vidim kakva je :)  (Kud svi, tud i mali Mujo! :) )

   

   

  Tko do sad nije čuo za ovu toniranu kremu, ona je dostupna jedino u DM prodavaonicama i to u dvije nijanse : Naturell Bronze.  Količina je 50ml.

   

   

   

   

   

   Ja sam uzela nijansu Naturell jer je svijetlija i postojala je veća šansa da će mi odgovarati. Ali naravno da nije. To je uvijek tako. U našim drogerijama jednostavno nema pudera i toniranih krema za cure svijetlije puti. Ali pošto sam ovo ljeto odlučila potamniti spremila sam kremu na dno ladice s proizvodima koje ne koristim u nadi da će mi jedan dan odgovarati nijansa.

   

   

   

  (na ovoj slici može se vidjeti da se krema lijepo stopila s kožom, ali na mom licu tako ne izgleda jer su mi ruke malo tamnije)


  Kako sam od ovog nenormalnog sunca uspjela malo potamniti (i to bez sunčanja i odlazaka na plažu) odlučila sam opet probati kremu da vidim dali ću sad imati više sreće.

  I dalje mi je pretamna za slojevitije nanošenje, ali može poslužiti za ove tople dane. U jednom sloju dobije se lagano izjednačena koža lica, ali i dalje treba koristiti korektor ukoliko imate veće nepravilnosti na koži.

  Ja ju osobno nanosim tako što uzmem malo nivee soft i pomiješam s ovom toniranom kremom jer mi ju je tako puno lakše nanijeti i ne moram se žuriti da mi nebi ostale flekice. Podočnjake riješim Flormarovim korektorom (čiju recenziju možete pročitati tu:  LINK) i sve to fiksiram Rimmelovim Stay matte puderom u kamenu. 

  Ova kombinacija mojoj koži u potpunosti odgovara i nisu mi se pojavili nikakvi prištići i slično.

  Sve u svemu, krema nije loša, ali nije ni najbolja. Šteta što nema većeg izbora nijansi ili da je barem ova svijetlija nijansa barem malo svijetlija nego što je. Jer ova svijetlija nijansa je u rangu s Revlonovim CS tekućim puderom broj 180 sand beige  što nije tako svijetla nijansa.

  Cijena ove kreme je 20kn, tako da nećete puno izgubiti ukoliko vam ne odgovara.


  Jeste li vi probali ovu toniranu kremu? Koja je tonirana krema vaš favorit? Ako ne niste fan toniranih krema - koje tekuće pudere volite? :)

  Lijep pozdrav i držite se hlada! :D

  Niki s bloga Little Happy Heaven

  Franken... friško ispod čekića
  Odstranjivač laka za nokte - spužva

  Povezani postovi