Veličina fonta: +

  Balea - Buttermilk & Lemon peeling za tijelo


  Uvijek sam u potrazi za dobrim pilingom kako za lice, tako i za tijelo. Jedan od takvih, koji me posljednji oduševio je od Buttermilk & Lemon od Balee,  koji je ujedno i limitiran. I nikad neću shvatit zašto su dobri proizvodi uvijek limitirani. Da li se to i vama događa?

  Piling je pakiran u tubu od 200 ml, a cijena je ako se ne varam negdje oko 13 kn u DM drogerijama.

  Miris je mliječno citrusni što i samo ime na pakiranju otkriva. Nije preintenzivnog mirisa, dapače ugodan je i osobno mi se jako sviđa.

  Piling sadrži sitna raznobojna zrnca koja nisu prevelika i pretvrda, već taman umjerene veličine kakva treba jedan piling za tijelo imati, a da je učinkovit i ne pregrub prema koži.

  Fino očisti kožu ostavljajući istu mekanom i glatkom. Nekoliko puta mi se dogodilo da bi zaboravila nanijeti gel za tuširanje nakon pilinga jer je koža nevjerojatno svilenasta na dodir, pa bi me taj osjećaj zavarao misleći kako sam već upotrijebila i gel za tuširanje nakon korištenja pilinga.

  Nakon korištenja Buttermilk & Lemon pilinga nisam imala potrebu nanositi losion ili kremu na kožu nakon tuširanja.

  Definitivno bi preporučila ovaj proizvod zbog odličnog omjera cijene i kvalitete i naravno ako volite koristiti pilinge za tijelo. :) Ja ću si sigurno obnoviti zalihu dok još nije nestao s polica. :)

  Jeste isprobali ovaj piling? Da li imate običaj koristiti pilinge za tijelo?

  Maja xx

  CostumART / Ilustracija u sferi mode
  Smart Girls Get More lakovi za nokte #122, #154 i ...