Veličina fonta: +

  AVON Beautiful hydration tonirana krema

  Nedavno sam od Avona dobila paket zaista odličnih stvari. Među njima je bila i ova tonirana krema.

  Prije nego krenem moram napomenuti da mi je ovo prva tonirana krema u životu, ako ne brojimo home made kreme.

  IMG 2553

  Kada sa istisnula kremu iz tube, prva misao mi je bila WTF? (u zadnje vrijeme mi tonirane kreme često stavljaju takvu misao u glavu). Bijela krema, na prvi pogled potpuno bijela. Na drugi sam ugledala sitna smeđa zrnca. Iako se na slici odlično vide u stvarnosti nije tako. Ta ista smeđa zrnca se rastope/rasprsnu i daju boju bijeloj bazi. Iako pomalo ružno smeđa na ruci na licu se sasvim stopi sa kožom.

  IMG 2563

  Moć prekrivanja ne postoji (pogledate li me na slici vidjet ćete sve što je trebalo biti sakriveno a nije prekrila krema). No, ova krema ima SPF 20 i daje licu predivan blistav sjaj. Međutim, niti u Avonu ne obećaju prekrivanje. Sami kažu da je treba ujutro nanijeti kao podlogu za makeup! Priznajem to me osvojilo, jer neki dan sam isprobavala nove L'Oreal BB kreme. Napravljene na istom principu kao ove (bijela krema sa smeđim zrncima), cijenom će (vjerojatno) biti duplo skuplje, a radi se o običnoj toniranoj kremi.

  IMG 2565

  Nosila sam ovu kremu uglavnom samu na licu. Prvi puta sam se osjećala „gola“, samo sa njom bez pudera. No,kasnije sam se navikla. Kao podloga je odlična za pudere bez SPF-a za ljeto, ne masti kožu, brzo se upija i prozračna je. Dakle, nema brige da će zatvoriti pore.

  Koristila sam ju za put, umjesto pudera. Kako je meni svaka vožnja autom ili autobusom (koja traje duže od sat vremena) stres od kojeg mi izbijaju prištići put od 5,5 sati je bio pravi test. Nikakav prištić mi nije izbio.

  IMG 2567

  Također, stavite li na njega puder u kamenu, dobit ćete lijepo prekrivanje nepravilnosti.  

  Cijena u aktualnom katalogu broj 8. je 45 kn, dok je redovna cijena 69 kn. Meni se već uvukla pod kožu i moram priznati da je stvarno redovno koristim!

  Koristite li tonirane kreme?

  *PR uzorak

  Love,

  Maybe

  Essence Get BIG! lashes volume and curl mascara-
  Recenzija: Kozmetika Afrodita 24 h Lift (peeling +...

  Povezani postovi