Veličina fonta: +

  Avene emulzija 50+ SPF UVA

  Sa toplim i sunčanim danima, kod mene je postalo obavezno korištenje visoke SPF zaštite. Koristim SPF i tokom godine, ali sa nešto manjom zaštitom i to uglavnom onoj koju sadrže tekuće podloge.

  Jako dugo sam bila u potrazi za idealnom SPF kremom, te sam srećom imala pomoć od Dear Skin i naposljetku sam kupila Avene narančastu emulziju SPF50+.

   

   

  Iako novija pakiranja Avene emulzije, više nisu kompatibilna sa puderima koji sadrže SPF zaštitu jer imaju Butylmethoxydibenzoylmethane (jel' može netko ovo izgovorit? :D) kao jedan od sastojaka koji poništava SPF zaštitu kod pudera, ja sam svejedno kupila ovu emulziju, pa ju kombiniram sa puderima bez SPF zaštite.  

  I da vas odmah utješim (Eucerin, Vichy, Bioderma... sve kreme sa visokom SPF zaštitom sadrže ovaj gore navedeni sastojak, osim ako u nekoj ljekarni postoje zalihe koje su bez gore navedenog sastojka).

  Sviđa mi se što je pakiranje na pumpicu, kao i to što se emulzija lijepo upije u kožu i iako naizgleda pruža jako sjajan i rekla bi masan efekat, defitnivino nije masna. 

   

  sastav

  Emulzija je odlična kao podloga za makeup, lice ostavlja baršunasto mekim kad se upije, iako je bijele teksture, ne ostavlja bijele tragove na licu i ono najbitnije, ne uzrokuje prištiće bilo kakve vrste. 

   

   

  Pakiranje je od 50 ml i košta 115 kn. A, prilikom promocija (kao npr. u Farmacia ljekarnama) možete ostvariti popust od 15% na sve Avene proizvode. Ili možda kombinacijom popusta od 15% i/ili 25% u ljekarničkom dijelu DM -a također možete uštedjeti. 

  Ja definitivno preporučujem ovu Avene emulziju jer se brzo upija, ne ostavlja sticky osjećaj na koži, ugodno miriše, odlična podloga za makeup, na pumpicu je i ne uzrokuje prištiće. Meni dovoljno. 

   

   

   

  Koristite li vi proizvode sa SPF-om? Jeste probali već ovu emulziju od Avene?

  Maja xx

  AVON PERFECT KISS RUŽEVI 3/3
  Konturiranje lica