Username *
Password *
Remember Me
Veličina fonta: +

Artdeco sjenila #89 i #592

Već ste mogli čitati u nekim od mojih prijašnjih postova koliko volim Artdeco sjenila. Odlične su mi kvalitete, imaju zaista veliki izbor sjenila, svih vrsta i boja, a ujedno su i prihvatljivi cijenom od nešto manje od 40 kn po mono magnetskom sjenilu.

 

Trenutno se u Mullerima nalaze najnovije Artdeco kolekcije:  Dita von Teese Collection (a, možda je i Dita von Teese Fall Collection stigla), Mystic Garden, te Art Couture.

Kako sam slaba na LE kolekcije, morala sam ugrabiti barem nešto od ovih kolekcija. Srećom, od Dite mi se ništa nije svidjelo, pa sam pažnju usmjerila na preostale dvije kolekcije.

No, međutim kad sam stala ispred police svih proizvoda, shvatila sam da imam dosta sličnih boja rumenila i sjenila, pa je izbor pao na dvije boje koje nemam u svojoj kolekciji. A, to su nijanse #89 iz LE Mystic Garden kolekcije, te #592 iz Art Couture kolekcije.

 

lijevo: #89                             desno:#592

 

Sjenilo #89 je predivna tamno ljubičasta nijansa sa primjesom smeđe boje, bisernog finisha. Idealna jesenska boja, koju sam tražila i za mene osobno je idealno pogođena. 

 

Nijansa #592 je do sada za mene najljepša mat zelena boja sjenila koju sam ikada vidjela, a i posjedovala. Nije pretamna, niti je presvijetla, nego baš taman kako treba, ma prava ona šumska zelena boja :) Doslovno sam se zaljubila u ovu boju. <3

 

Stoga, idem ja vam pokazati swatcheve, da vi vidite o čemu ja zapravo pišem ;)

 

dnevno svijetlo 

lijevo: #89                         desno:#259

 

sa blicem

lijevo:#89                      desno:#592

 

dnevno svijetlo

 

dnevno svijetlo

lijevo: #89                desno:#592

 

sa blicem

lijevo:#89               desno:#592

 

 

 

Iako su sjenila puno truse, šta je inače i običaj sa Artdeco sjenila, isto tako imaju odličnu pigmentiranost, dok im se intenzitet boje uvijek može pojačati sa bazom, ali nije uvijet, jer su svejedeno  na mojim kapcima trajni. Ja nemam masne kapke, stoga bi curama sa masnim kapcima preporučila da koriste baze za sjenila.

 

 

Kako se vama sviđaju nove Artdeco kolekcije? Da li ste već nešto ugrabili? :)

Maja xx

0
Avon Ideal Flawless mat mousse podloga
SLEEK RUMENILA

Povezani postovi

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location