Veličina fonta: +

  Afrodita Hydra Thermal za normalnu i mješovitu kožu

  Hello! :)

   

  Evo mene s novim postom :) Danas možete čitati o Afrodita Hydra Thermal kremi za normalnu i mješovitu kožu. (u liniji postoji i krema za suhu kožu a nju i ostale proizvode iz linije možete pogledati na linku)

   

   

  Što Afrodita kaže:


  24h ULTRA HIDRATANTNA njega predstavlja jedinstveni koncept hidratacije kože: jedinstvena prirodna mineralna voda s dodanom snagom 100% prirodne hijaluronske kiseline omogućuje intenzivno prenošenje vlage u kožu i njeno raspršivanje u dublje slojeve. Iznimni ovlaživači vežu na sebe obilje vode te osiguravaju dugotrajnu hidrataciju i zaštitu kože od gubitka vlage.

  Rezultat: neposredna "ekstremna" hidratacija s dugoročnim učincima: povećana čvrstoća, napetost kože + svježi, zdravi izgled kože.

   

   Količina: 50 ml

   

  Cijena: 70 ili 80 kn (ja sam svoju kupila kad je Bipa imala popust pa je bila jeftinija)

   

   

  Čim je hladnije vrijeme i počne puhati moram obavezno koristiti neku kremu koja će nahraniti kožu a da ju dodatno ne masti i da mi ne izaziva prištiće po licu. 

   

  Iako sad nije pravo hladno vrijeme (ali se nadam da će doći :) ) u 11 mjesecu je dosta puhalo pa sam krenula u još jednu potragu za kremom. I na svu sreću ovaj put je odlično završila :)

   

  Ova krema mi se stvarno sviđa. Lijepo i brzo se upije u kožu i brzo se osjeti da hidratizira.  Nije teška i lako se nanosi. I veliki plus je da nisam imala nikakve loše reakcije na nju :)

   

   

  Odlična će biti za normalnu kožu i za mješovitu u onim danima kad je hladnije. Meni osobno ne odgovara kad je toplije (tad se radije držim matirajuće kreme da mi šminka stoji na mjestu) :)

   

  Evo i sastav za one koji ih vole proučavati:

   

  Zaključak: ako imate normalni do mješoviti tip kože lica i ako trebate dobru hidratantnu kremu za lice imate moju preporuku za ovu kremu. Nadam se da će vam se svidjeti kao i meni. :)

   

  Koje kreme za lice volite koristiti zimi? Jeste li probali ovu kremu ili neku drugu iz ove linije proizvoda?

   

  Niki

   

  Vizura frizure by Petra Granić / Sarah Jessica Par...
  01/14

  Povezani postovi