Username *
Password *
Remember Me

Talijanka s adresom u Parizu, dugogodišnja stilistica Elisa Nalin, jedna je od miljenica street-style fotografa. Ne samo da je simpatična, već je njezina vizura totalno atraktivna, ona ignorira crno-bijeli koncept. Kreativna je i to se vidi već na prvi pogled jer Elisa na sebe istovremeno stavlja brdo uzoraka i boja. Obožava jarke pigmente koji se s njezinom gotovo bijelom kosom slažu idealno.

 

open elisa22

 

Neko vrijeme radila je za Samsonite, njihovu liniju cipela, pa je u to vrijeme, kaže, postala i ovisna o cipelama. Ističe da je njezin izgled -  sretan. - No, mora biti i elegantan, volim odijela i klasične krojeve koji su obojani u neke lude nijanse - . Kome se divi? - Ljudima koji prate svoj stil, umjesto trendova - . Kupuje mnogo vintage odjeće, obožava buvljake, te ide na press rasprodaje. Omiljeni su joj Dries van Noten, Pierre Hardy i Louboutin. Inače ima i mnogo drugih interesa kao što su fotografija, putovanja, kuhanje, budizam, joga, pilates... Sve je to dio njezina života, a ističe i ljubav prema vintage igračkama. - Nalazim ih tamo gdje kupujem i robu, na sajmovima! - .

Elisa ima dobar trik: kad su krojevi jednostavni, i boje mogu biti jarke. Kombinira uzorke po nijansama, tako da se zapravo uvijek nešto slaže s nečim. Voli modne dodatke, nosi marame, velike ogrlice i duge šalove.

Foto: Tommy Ton, redcarpet-fashionawards.com, leeoliviera, Carolines mode

 

04 elisa nalin trendbridged-comElisa-Nalin-1ELISA-NALIN-2-Colour-BlockingElisa-Nalin-Paris-Milan-Fashion-Week-FW-12-127elisa-nalinelisa-nalin 1elisa2elisa4elisa7elisa8elisa11elisa nalin prabal gurungelle-elisa-nalin-milan-fashion-week-day-1-xln-lgnLEEOLIVEIRA-ElisaNalinthc99b1

Komentari (2)

Stil ove žene me oduševljava kao rijetko čiji. Šta god da stavi na sebe izgleda fantastično uklopljeno.

  Attachment
 

wow! voljela bih na sebe staviti toliko boje odjednom i izgledati tako dobro )

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location