Username *
Password *
Remember Me

Danas samo u Europi više od 50 milijuna ljudi pati od kože sklone atopiji: ovaj tip izrazito suhe kože postaje sve veća briga odraslih i djece diljem svijeta te se u posljednjih 50 godina u razvijenim zapadnim zemljama pojava kože sklone atopiji udvostručila - objavio je La Roche-Posay povodom lansiranja nove generacije balzama Lipikar Baume AP+, koji pomaže koži vraćati lipide te djeluje protiv iritacije i svrbeža.

Lipikar Baume Texture


Proizvod sadrži novi aktivni sastojak Aqua Posae Filiformis koji  sudjeluje u ponovnoj uspostavi ravnoteže  kožnog mikrobioma te očuvanju zaštitnu funkciju kožne barijere. Pored trenutnog umirenja kože, Lipikar Baume AP+ pomaže da se faze pogoršanja suhoće kože rjeđe pojavljuju te je osjetljivoj koži vraćena dugotrajna ugoda.
Formula je također obogaćena Niacinamidom i karite maslacem te sadrži minimalan broj sastojaka posebno prilagođenima osjetljivoj koži. Nova tekstura brzo se upija, nemasna je i neljepljiva te kožu čini mekom i pruža joj dugotrajnu ugodu. Proizvod je primjeren za izrazito suhu kožu beba, djece i odraslih, kožu sklonu svrbežu, kožu sklonu atopiji te ga je potrebno nanijeti jednom dnevno na tijelo i/ili lice.

Lipikar Baume AP Tube cr


Mikrobiom je ime za grupu mikroorganizama i bakterija koji nastanjuju naše tijelo i nalaze se na površini kože. Kroz inovativnu studiju La Roche-Posay  je uspio dokazati da je sastav mikrobioma atopične kože značajno izmijenjen tijekom intenziviranja simptoma: Raznolikost mikrobioma (raznolikost bakterija) je pokazatelj zdrave kože.  Kod atopičnih pacijenata raznolikost mikrobioma na koži je slabija no kod zdravih osoba te je niska bakterijska raznolikost pokazatelj atopije i povezana je s ozbiljnošću atopijskog dermatitisa. Studija dokazuje da kada govorimo o koži sklonoj atopiji možemo zaključiti da je raznolikost bakterija značajno viša na područjima bez lezija ( „zdrava koža“ bez simptoma atopije) nego na područjima izbijanja kod atopičnih pacijenata.

CIJENA: 119,73 kn

GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

Lipikar Baume AP cr

Komentari (1)

Obozavam proizvode iz Lipikar linije. Doslovno spasavaju moju kozu zimi.

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location