Username *
Password *
Remember Me

Lisa Eldridge, slavna i iskusna vizažistica, u ovoj temi savjetuje vam kako se šminkati ovih dana, te predlaže idealan make-up look za paklene vrućine: kad smo u gradu, idemo na posao ili obavljamo druge obaveze tijekom kojih želimo biti propisno sređene… Savjeti poput toga što nanijeti kao bazu, sa čime kombinirati i slično, Lisa je ispričala u novom videu. Naime, nakon kreme sa zaštitnim faktorom, ona predlaže Mattifier, teksturu koja matira T-zonu, te upozorava na tanke slojeve krema koje nanosite za vrućih dana jer, ističe, - debeli slojevi put su u make-up katastrofu - . Zato polako i detaljno umasirajte kreme, kako bi fino sjele na kožu. Predlaže lagane pudere, u tanjem sloju. Pogledajte video, naučite nešto novo i budite lijepe i nasmiješene! 

 

 

1111

 

 

 

Komentari (2)

Osobno pratim Lisu i uživam gledajući njezine videe jer uvijek naučim nešto novo. Svima koji je još ne prate preporučujem da ju obavezno počnu pratiti!

  Attachment
 

Obožavam Lisu! Pratim je već skoro godinu dana i oduševljena sam njezinim talentom i osobnošću, žena je stvarno legendarna!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location