Username *
Password *
Remember Me

- Radi se o svinjskom butu prerezanom po dijagonali, koji će stajati u suhom pacu sedam dana. Dostatan je za dvije osobe i koštat će 60 kuna - opisao je Kremenko steak, zvijezdu zagrebačkog Street Food festivala Matija Nikolić, jedan od idejnih začetnika projekta. Novo izdanje festivala fine klope i dobrog piva održat će na Evropskom trgu u centru Zagreba, 24. i 26. travnja.

Sff Medvedgrad 160415 31 cr


Zagrijavanje je počelo jučer u pivnici Medvedgrad na samoborskoj cesti, gdje su otvorena vrata njihovog pogona za proizvodnju piva. Glavna tema Street Food festivala bit će roštilj pa će se u dva dana servirati, među ostalim, tzv. buncek dog, janjeći šiš dog, marinirana svinjska vratina… Uz jelo ćemo servirati, istaknula je Lana Klingor Mihić, suradnica projekta, salatu i somun, a od pića ćemo imati četiri vrste piva Medvedgrad, vino Iločkih podruma, Cedevitu, Cocktu i vodu Kala. Radno vrijeme festivala bit će od 12 do 19 sati, a u subotu navečer posjetitelje očekuje i performance grupe Gadjo Manouche, koji će svojom impresivnim nastupom zabavljati posjetitelje do 22 sata i obogatiti ovu jedinstvenu gastro priču. Ulazak na festival je besplatan.

Sff Medvedgrad 160415-3 crSff Medvedgrad 160415-15 cr

Matija Nikolić i Lana Klingor Mihić, idejni začetnici Street Food festivala u Zagrebu

Sff Medvedgrad 160415-12 crSff Medvedgrad 160415-13 crSff Medvedgrad 160415-16 crSff Medvedgrad 160415-24 crSff Medvedgrad 160415-26Sff Medvedgrad 160415-29

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location