Veličina fonta: +

    Prvi favorit mjeseca...Listerine stay white

    Vidim ja da svi imaju svoje favorite mjeseca, pa moram i ja gdje svi tu i mali Mujo....ili ako svi skoče s balkona evo i mene...... jel vas živcira to kada vam stariji od vas tako pametuju???


    Uglavnom moj favorit mjeseca je prisilan........jer kao što znaju svi koji su me pratili na facebooku imala sam problema sa umnjacima tj.još ih imam pa nisam mogla četkati zube, jedino što sam mogla koristiti je vodica za usta.....izabrala sam Listerine stay white, iako mi zubar nije skidao kamenac redovitom uporabom ove vodice  više puta dnevno moji zubi su postali za koju nijansu svjetliji u roku od 14 dana .



    Pijem puno čajeva i kava tako da ih  " farbam " ova vodica koja ostavlja stvarno usta satima svježim pomogla mi je da ih "ofarbam u bijelo"..... vodica je antiseptička i pomalo dosta  pecka nije baš niti ona najjača niti najslabija rekla bih da je neka sredina ako vam je ipak previše jaka provajte je ublažiti sa vodom.
    Mislim da gric i grec kada dođu u doticaj sa vodom odmah nestanu..... onako boom booom nema više gric i greca..:)

    Cijena je oko 36kn za 500ml ima i manjih pakiranja.

     

     

    "Za potpunu njegu i brigu oko usne šupljine Hrvatsko društvo za oralnu medicinu i patologiju preporučuje svakodnevnu upotrebu Listerine vodice za ispiranje usne šupljine čija cink klorid formula klinički dokazano sprečava nastajanje zubnog kamenca za 21 posto. Cinkovi ioni djeluju na način da sprečavaju zubni kamenac da stvori ione te tako usporavaju proces kristalizacije. Osim toga, nastajanje bakterija u usnoj šupljini izazivaju loš zadah i plak koji su glavni uzročnici bolesti desni.
    Listerine vodice za ispiranje zubne šupljine dokazano prodiru u biofilm plaka za učinkovito rješavanje bakterija te na taj način ubijaju čak 99,9 posto bakterija. Listerine Stay White sadrži i kombinaciju esencijalnih ulja (eukaliptus, mentol, metil salicilat i timol) kao i sve druge varijante Listerinea, a razlikuje se po okusu arktičkog peperminta koji bolje odgovara ukusima pacijenata te im time pomaže zadržati zdravu rutinu. Listerine Teeth and Gum Defence sadrži fluorid koji pomaže održati zube jačima te pomaže u borbi s infekcijama usne šupljine i grla, kao i u borbi s lošim zadahom."



    Koristite li vi vodice za usta????

    Eveline Sun Protection Face Cream SPF 50
    FOTD #2